Teknologi & trend

LINAK kan integreres i dit BUS-system

Hvis dine systemer og applikationer allerede er tilknyttet til BUS-system, kan du også nemt tilslutte en LINAK aktuator til systemet. LINAK tilbyder integration med 6 forskellige BUS-systemer til 6 forskellige aktuatorer, for at gøre arbejdet nemmere for dig.

Uanset om din applikation benytter CANbus, LINbus, MODbus, Profibus, Profinet eller Ehternet har LINAK et udvalg af aktuatorer, som du kan integrere i systemet. På den måde er du i stand til at indsamle oplysninger fra alle komponenterne tilsluttet dit netværk, inklusiv aktuatoren, ét sted. 

Vores robuste industriaktuatorer LA37, LA36, LA33, LA25 og LA14 har alle mulighed for at have CANbus, LINbus og MODbus indbygget direkte i aktuatoren. De samme aktuatorer kan desuden tilknyttes Profibus, Profinet og Ehternet gennem en WCU. Aktuatoren LA12 kan tilmed også tilknyttes Profibus, Profinet og Ehternet gennem en WCU. 

På tegningen herunder kan du få et overblik over alle de forskellige muligheder LINAK tilbyder med BUS-systemer. 

BUS-kommunikation

Du er altid velkommen til at kontakte vores TECHLINE team, hvis du har spørgsmål til, hvordan en aktuator kan integreres i et BUS-system.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.