LINAK IC teknologi: Lineære aktuatorer med integreret styring
Teknologi & trend

Kom med ind i fremtiden - og bliv mere konkurrencedygtige

Teknologien udvikler sig hastigt, og det er helt afgørende at holde øje med udviklingen og nye trends. Virksomheder skal være konkurrencedygtige for at overleve nu og fremover. Og for at være konkurrencedygtig skal man være omkostningseffektiv og klar til fremtiden.

Omkostningseffektiv ydelse
Mindre nedetid og vedligehold, hurtigere opsætning, intelligent styring og større præcision sikrer en bedre anvendelse af dit udstyr.

Klar til fremtiden
Vores vigtigste opgave for at sikre fremtiden er at tilbyde markedets mest praktiske, opdaterede og intelligente løsninger, der sikrer optimal styring, præcision og hastighed.

Konkurrencefordele
Omkostningseffektiv ydelse og innovativ teknologi gør dine produkter konkurrencedygtige og hjælper dig med at Move for the Future.

En del af løsningen - aktuatorer med integreret styring
Aktuatorløsninger med integreret styring (IC) giver dine produkter konkurrencefordele. Installering og styring har aldrig været nemmere, og der er talrige tilpasningsmuligheder.

IC er vores sortiment af integrerede styringsenheder til TECHLINE® aktuatorer. Styringsenhederne er lette at installere, bruge og vedligeholde, og de kan indstilles og tilpasses til en lang række anvendelser, skræddersyet til de konkrete behov og anvendelsesformål. 

Vores serie af aktuatorer med IC muligheder
Vi har allerede et sortiment af IC aktuatormodeller - og flere er på vej. Sortimentet kan inddeles i følgende: 

IC basic – Plug & Play™ løsningen
Den enkle aktuatorløsning, der leveres prækonfigureret efter dine krav. Vi kan tilpasse slag, hastighed, aktuel grænse og tilbagemelding fra aktuatoren og en række andre parametre.

IC Basic

IC advanced – den fleksible løsning
Hvis du vælger en aktuator med IC Advanced, kan du let og enkelt konfigurere og justere hastighed, slag og aktuel grænse i et brugervenligt konfigurationsværktøj.

IC Advanced

IC parallel
Den konfigurerbare model giver mulighed for parallelkørsel af op til 8 aktuatorer. En masteraktuator med integreret H-bridge styring styrer op til 7 slaver. Der er hverken brug for kontrolboks eller indviklet ledningsføring.

Parallel

IC BUS – modellen med BUS-kommunikation
Modellen giver ubegrænsede tilpasningsmuligheder og bedre overvågning - og de andre ekstra fordele ved BUS-kommunikation. Vi leverer IC aktuatorer med enten CAN bus SAE J1939, LIN bus eller Modbus RTU RS485, valget er dit.

BUS-kommunikation

Videoer

Move for the Future – aktuatorer med integreret styring play-icon

Move for the Future – aktuatorer med integreret styring

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Filer

Move for the Future

Læs mere om fremtidens justeringsløsninger med IC-aktuatorer.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.