Kontakt os her
Integreret styring (IC)
Reducerer nedetiden, og øger produktiviteten Drag fordel af én enkelt leverandør Spar tid med reduceret kompleksitet Skræddersyet bevægelse, der passer til enhver applikation

INTELLIGENT BEVÆGELSE med IC™ aktuatorer

Vores integrerede styring reducerer installationstiden af aktuatorerne og øger produktiviteten i alle applikationer.

Reducerer nedetiden, og øger produktiviteten

  • Data til rådighed for nem fejlfinding og planlægning af vedligeholdelse
  • Datadrevne beslutninger for løbende forbedringer
Læs mere

Drag fordel af én enkelt leverandør

  • Ét enkelt kontaktpunkt, der leverer alle komponenter
  • Gennemprøvet LINAK løsning med fuld support
Læs mere

Spar tid med reduceret kompleksitet

  • Hurtigere udvikling og time-to-market
  • Færre komponenter reducerer monteringsfejl og funktionsfejl
Læs mere

Skræddersyet bevægelse, der passer til enhver applikation

  • Bredt udvalg af brugerflader for ubesværet integration med din applikation
  • Flere funktioner til en bevægelse, der opfylder dine behov
Læs mere
LINAK integreret styring (IC) logo
 

IC aktuatorer fra LINAK® begrænser antallet af eksterne komponenter og behovet for en tredjepartsleverandør af elektronik. Der tilbydes også et bredt udvalg af interfaces, og du får adgang til produktivitetsforbedrende data – alt sammen leveret af en enkelt leverandør, du kan stole på. Med vores IC aktuatorer skaber vi værdi over hele linjen ved at hjælpe dig med at gøre alle trin i applikationsprocessen smartere, lige fra udvikling, installation og integration til skræddersyet justering og forbedret produktivitet. Det er et smart træk at vælge en IC aktuator fra LINAK til dit næste projekt af flere årsager:

 

Intelligent bevægelse med mindre kompleksitet

– for hurtigere udvikling og produktion

Ur inde i cirkelformet pil, der peger mod uret

Med vores IC aktuatorer opnår du intelligent bevægelse, der gør din R&D-proces hurtigere og reducerer din time-to-market. Med en IC aktuator er der ikke behov for ekstern elektronik, så der er færre komponenter at installere. Dette reducerer risikoen for monteringsfejl og funktionsfejl og fremskynder installationen. Det gør også den elektriske aktuator hurtigere at vedligeholde eller udskifte. Denne begrænsning af kompleksiteten muliggøres af en indbygget H-bro, der styrer aktuatorens bevægelse i begge retninger.

 
 

Intelligent bevægelse med fleksibel integration

– der passer til enhver applikation

Pile der peger op og ned omgivet af tandhjul

En IC aktuator er selvfølgelig ikke meget værd uden et interface. For at gøre det nemmere for dig tilbyder vi en række lettilgængelige industrielle interfaces for at lette din design- og integrationsproces, selv til komplekse systemer. De indbyggede interfaces gør det hurtigere at nå til det punkt, hvor du skræddersyr aktuatorens bevægelse, så den opfylder dine behov – og det er nemmere at udnytte aktuatorens fulde potentiale ved at specificere mere end blot lineær bevægelse. Uanset om dine behov er simple eller komplekse, er det bare det smarteste træk at vælge vores IC aktuator.

 
 

Intelligent bevægelse med dataovervågning

– minimerer nedetid og øger produktiviteten

Skrå pil, der peger opad og viser positiv udvikling

Få indbygget computerkraft til at overvåge din elektriske aktuators sundhed eller status via IC-sensorer. Dette giver dig mulighed for at foretage fejlfinding hurtigere og planlægge vedligeholdelse for at reducere nedetid. Via sensorværdier kan aktuatoren beskytte sig selv mod høje temperaturer, øget strømforbrug osv. som kunne indikere, at der er behov for handling. Aktuatoren gemmer historiske brugsdata, og på baggrund af disse mønstre kan du opnå løbende forbedringer, få din applikation til at bevæge sig mere intelligent og optimere produktiviteten.

 
 

Intelligent bevægelse med én enkelt leverandør

– en one-stop-shop, du kan stole på

Papkasse med afkrydsningsfelt

Med én leverandør, der leverer hele den lineære bevægelsesløsning, kan du optimere din produktrejse fra udvikling til fremtidig vedligeholdelse med gennemprøvet teknologi baseret på årtiers erfaring. Med ét smart træk får du kontrol over hver eneste proces fra specifikation til slutbrugertilfredshed.  

 
 

Intelligente elektriske aktuatorer giver flere kommunikationsmuligheder

LINAK® elektriske aktuatorer fås med forskellige brugerflader til industrien og mobilt udstyr, som gør det nemt for dig at integrere intelligent og driftsikker bevægelse i de eksisterende styresystemer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os