Kontakt os her
Nyheder 23. august 2018

LINAK nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2018

LINAK har de sidste år haft stort fokus på at automatisere sin produktion. Dette har resulteret i implementeringen af 38 montagerobotter i DESKLINE produktionen. Bla. derfor er LINAK i år indstillet som en af tre nominerede til Automatiseringsprisen 2018.

DIRA pris 2018
Dansk Robot Netværk uddeler hvert år sin automatiseringspris til en virksomhed eller et team, som har øget konkurrenceevnen og fastholdt danske arbejdspladser gennem automatisering baseret på robotteknologi, eller som har bidraget innovativt til udviklingen af robotteknologi. Som baggrund for nomineringen af LINAK skriver Dansk Robot Netværk:

”For strategisk at indtænke automation i alt med det mål at bevare en økonomisk sund produktion i Danmark. Således har LINAK de senere år implementeret en del robotter, designet produkter til automatisk produktion samt indført en ny projektmodel til at reducere tiden fra ide til realisering af automations-projekter.”

De sidste fem år hos LINAK har budt på ikke mindre end 7 større automatiseringsprojekter alene i DESKLINE-produktionen. De 7 projekter, som har kostet 122 mio. kr. har medført 38 montagerobotter og dermed en øget kapacitet. Automatiseringen har styrket LINAKs konkurrenceevne og gjort virksomheden i stand til at kunne følge med den øgede efterspørgsel på det globale marked. Ligesom det har betydet, at kvalitetsniveauet er hævet betydeligt. Og vigtigst af alt, har den danske aktuatorproducent formået at holde arbejdspladser på dansk jord.

DIRA Automatiseringsprisen uddeles d. 11. september 2018 til åbningen af Automatik messen i Brøndby. Du finder ligeledes LINAK på messen, stand B1262.

Læs mere om nomineringen og se den film DIRA har lavet om LINAKs produktion.
 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os