Kontakt os her

MEDLINE & CARELINE er et LINAK® segment, der fokuserer på pålidelige aktuatorer og medicinsk godkendte aktuatorsystemer til hospitals- og plejeapplikationer og leverer effektive aktuatorsystemløsninger af høj kvalitet til både grundlæggende og avancerede systemløsninger inden for:

LINAK tilbyder en bred produktportefølje, så du kan sammensætte præcis det system, der er behov for i forhold til anvendelsesområderne.

Hvis du vil vide mere om aktuatorløsninger og systemer fra LINAK til hospitals- og pleje-applikationer, kan du besøge hjemmesiderne for MEDLINE & CARELINE forretningsområdet eller de tilhørende applikationssider.

 

Mød det danske team

Johnny V. Pedersen
Key Account Manager
dkjvp@linak.dk

Carsten Gammelvind
Salgsingeniør
dkcag@linak.dk

Anick V. Sabben
Intern salg
dkavs@linak.dk

Mads M. Iversen
Teknisk support
miver@linak.dk

 
En grundsten gennem mange år
Vi har siden starten af 1990’erne været verdens førende leverandør af avancerede aktuatorløsninger til sundhedssektoren. Vi har derfor den ekspertise og erfaring der skal til, for at udvikle løsninger, der gør en forskel i menneskers liv. MEDLINE & CARELINE har været en fundamental grundsten siden firmaets begyndelse. LINAKs grundlægger, Bent Jensen, udviklede den første aktuator til en studiekammerat som sad i kørestol, da han havde mistet førligheden i en ulykke. Ønsket om at skabe innovative løsninger, der kan forbedre menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø, har dermed altid været den grundlæggende drivkraft bag det, der i dag er kendt som LINAK.

LINAK MEDLINE & CARELINE er en selvstændig, strategisk forretningsenhed. LINAK har datterselskaber og serviceorganisationer på alle større markeder, hvilket er med til at sikre, at alle lokale standarder og sikkerhedsregler overholdes.  

Læs mere om LINAK koncernen.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os