Kontakt os her
I LINAK har vi stort fokus på at skabe et tæt partnerskab med vores kunder. Vi er ikke blot en distanceret underleverandør, men indgår i et fortroligt samarbejde med den enkelte kunde. I MEDLINE & CARELINE divisionen agerer vi sparringspartner, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til applikationen. Løsningerne inkluderer ofte software, som vi kan designe specielt til det enkelte projekt i tæt samarbejde med dig som kunde. Resultatet er en unik løsning, som sikrer den ønskede funktionalitet i applikationen.

En grundsten gennem mange år
Vi har siden starten af 1990’erne været verdens førende leverandør af avancerede aktuatorløsninger til sundhedssektoren. Vi har derfor den ekspertise og erfaring der skal til, for at udvikle løsninger, der gør en forskel i menneskers liv. MEDLINE & CARELINE har været en fundamental grundsten siden firmaets begyndelse. LINAKs grundlægger, Bent Jensen, udviklede den første aktuator til en studiekammerat som sad i kørestol, da han havde mistet førligheden i en ulykke. Ønsket om at skabe innovative løsninger, der kan forbedre menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø, har dermed altid været den grundlæggende drivkraft bag det, der i dag er kendt som LINAK.

LINAK MEDLINE & CARELINE er en selvstændig, strategisk forretningsenhed. LINAK har datterselskaber og serviceorganisationer på alle større markeder, hvilket er med til at sikre, at alle lokale standarder og sikkerhedsregler overholdes.  

Læs mere om LINAK koncernen.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os