Kontakt os her
C-arm og røntgenbord – med LINAK produkter, i de viste miljøer.

Medicinsk billeddiagnostik

LINAK aktuatorløsninger giver den perfekte enkelt- eller seriebevægelse til optimal behandling i medicinsk billedbehandlingsudstyr.

Aktuatorsystemer anvendes i forskellige medicinske billedbehandlingsapplikationer såsom C-arme, røntgenbordeog CT-scannere.

Evnen til at bruge forskellige typer billeddiagnostikteknologier bidrager væsentligt til at levere optimal diagnostik og foretage kirurgiske indgreb i alle situationer. Når applikationen designes med elektriske aktuatorer fra LINAK®, giver de kraftfuld og præcis bevægelse i alle retninger.

LINAK leverer systemløsninger til forskellige typer applikationer, uanset om de kræver grundlæggende eller avanceret bevægelse og funktionalitet.

Integration af datakommunikationsbaserede funktioner som LCi™ sikrer, at utilsigtede forstyrrelser eller nedbrud kan registreres og elimineres, før de afbryder planlagte procedurer.

Ved udviklingen af den ideelle systemløsning til billedbehandlingsapplikationer bidrager LINAK med sine højt kvalificerede kompetencer og sin knowhow til at finde den perfekte løsning.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os