Aktuatorer til borde, arbejdsstationer, køkkener, butikker, og tv-standere

Aktuatorsystemer til private køkkener og arbejdspladser 

LINAK tilbyder markedets bredeste produktprogram inden for elektriske lineære aktuatorer til kontormøbler, arbejdsstationer, køkkener og butikker. Vores aktuatorsystemer er reelle systemer, hvor alle dele passer sammen. De er enkle at integrere i et bord, en disk, et køkkenelement eller en arbejdsstation. Resultatet er en fleksibel og ergonomisk arbejdsplads, der skåner brugerens helbred og øger produktiviteten.

Fire forskellige motorsystemer til forskellige behov
Når man kombinerer en eller flere aktuatorer med en kontrolboks og en betjening har man et system. Vi tilbyder talrige forskellige systemløsninger. De kan generelt inddeles i fire grupper:

Integrerede søjlesystemer: motorenheden er skjult inde i søjlen i et enkelt design.

Systemer med motorhus: motorenheden sidder oven på produktet, så det er let at skabe en topramme – enten ud fra dit eget design eller LINAK Kick & Click™.

Indbyggede aktuatorsystemer: det ideelle valg, når du ønsker selv at designe og udvikle føringen omkring aktuatormekanismen. Du har helt frie hænder i designet.

Baseliftsystemer: kompakte løfteenheder, der typisk monteres i bunden af udstyret. Enhederne har et justeringsinterval på 100 mm, og det er ofte tilstrækkeligt til at løse behovet ved siddende eller stående brug.

Nyheder & artikler

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.