Med et bredt sortiment af løftesøjler, kontrolbokse og betjeninger og et stort udvalg af tilbehør kan LINAK® tilbyde kunderne talrige muligheder i design og udvikling af det perfekte system til kundernes justerbare møbler.

Vores brede produktsortiment er designet som Plug & Play™, og det betyder, at produkterne er nemme at integrere, samle og bruge. På den måde kan næsten alle produkterne kombineres på kryds og tværs - så kunderne har fuld fleksibilitet i det individuelle møbeldesign.


Komplette rammeløsninger

Til kontorborde tilbyder vi rammeløsninger som komplette sæt, der indeholder alle de nødvendige komponenter, så det bliver nemt og enkelt at bygge elektriske hæve-/sænkeborde. Uanset hvilken løsning du vælger, får du høj kvalitet, innovativ teknologi og et integrationsvenligt design.

LINAK® Desk Frame 1 komplet rammeløsning består af tre kundetilpassede, færdigpakkede sæt

Desk Frame 1 - den fleksible løsning


Det fleksible Desk Frame 1 koncept gør det muligt helt generelt at anvende og kombinere alle DESKLINE® produkterne i dit helt eget design af kontorborde. Du vælger frit mellem de mange produkter i vores omfattende sortiment af løftesøjler, bordbetjeninger, toprammer og fødder - og det hele leveres i tre færdigpakkede kasser.
Desk Frame 2 fra LINAK® er den komplette, intuitive rammeløsning til kontorborde

Desk Frame 2 - den intuitive løsning


Det intuitive Desk Frame 2 koncept er den hurtige genvej til at designe hæve-/sænkeborde af høj kvalitet. Løsningen omfatter kun få elementer, der er intuitive at samle. Designet er enkelt og stilrent, og alle kabler er skjult indvendigt i overliggeren, der er samlet fra fabrikken. Du vælger en model og kombinerer den med tilhørende løftesøjler, fødder og en betjening - det er det hele.
 

Motorsystemer

Et system består helt generelt af en eller flere løftesøjler (aktuatorer), en kontrolboks og en betjening. Kombinationsmulighederne er utallige. De kan grupperes i fire typer:

 

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.