Kontakt os her

Med et bredt sortiment af løftesøjler, kontrolbokse og betjeninger og et stort udvalg af tilbehør kan LINAK® tilbyde kunderne talrige muligheder i design og udvikling af det perfekte system til kundernes justerbare møbler.

Vores brede produktsortiment er designet som Plug & Play™, og det betyder, at produkterne er nemme at integrere, samle og bruge. På den måde kan næsten alle produkterne kombineres på kryds og tværs - så kunderne har fuld fleksibilitet i det individuelle møbeldesign.


Komplette rammeløsninger

Til kontorborde tilbyder vi rammeløsninger som komplette sæt, der indeholder alle de nødvendige komponenter, så det bliver nemt og enkelt at bygge elektriske hæve-/sænkeborde. Uanset hvilken løsning du vælger, får du høj kvalitet, innovativ teknologi og et integrationsvenligt design.

LINAK® Desk Frame 1 komplet rammeløsning består af tre kundetilpassede, færdigpakkede sæt

Desk Frame 1 - den fleksible løsning


Det fleksible Desk Frame 1 koncept gør det muligt helt generelt at anvende og kombinere alle DESKLINE® produkterne i dit helt eget design af kontorborde. Du vælger frit mellem de mange produkter i vores omfattende sortiment af løftesøjler, bordbetjeninger, toprammer og fødder - og det hele leveres i tre færdigpakkede kasser.
Desk Frame 2 fra LINAK® er den komplette, intuitive rammeløsning til kontorborde

Desk Frame 2 - den intuitive løsning


Det intuitive Desk Frame 2 koncept er den hurtige genvej til at designe hæve-/sænkeborde af høj kvalitet. Løsningen omfatter kun få elementer, der er intuitive at samle. Designet er enkelt og stilrent, og alle kabler er skjult indvendigt i overliggeren, der er samlet fra fabrikken. Du vælger en model og kombinerer den med tilhørende løftesøjler, fødder og en betjening - det er det hele.
 

Motorsystemer

Et system består helt generelt af en eller flere løftesøjler (aktuatorer), en kontrolboks og en betjening. Kombinationsmulighederne er utallige. De kan grupperes i tre typer:

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os