Velkommen til HOMELINE®

HOMELINE er en produktserie fra LINAK , der tilbyder komplette, modulopbyggede aktuatorsystemer designet til komfortmøbler med endnu bedre komfort og ergonomi.

I over 30 år har LINAK tilbudt markedets førende lineære elektriske aktuatorløsninger til mange forskellige typer kunder. Den viden og erfaring, vi har opbygget, omsætter vi nu til endnu bedre komfortmøbler til boligen – først og fremmest elevationssenge.

Hos LINAK transformerer vi ideer til elegante løsninger, der skaber ekstra værdi for forbrugeren. Resultatet er stærke, driftssikre og samtidig støjsvage aktuatorsystemer i et kompakt design, der er lette at integrere i møbeldesignet. Vi har konstant fokus på at forbedre produkterne og sikre vores kunder konkurrencemæssige fordele. Eksempelvis er LINAK Bluetooth® løsningen ikke blot endnu en trådløs styringsenhed. Den giver også jer mulighed for at tilbyde kunderne personlige indstillingsmuligheder. 

Som inspirationsforum driver LINAK aktiviteter som “Design Meets Movement- design med bevægelse”, hvor nogle af verdens mest kreative og innovative designere inden for justerbare møbler deltager.

Det har bevirket, at HOMELINE nu er kendt som seriøs kvalitetsleverandør til sengeproducenter på alle de større markeder.

HOMELINE er ensbetydende med komplette systemløsninger – aktuatorer, kontrolbokse, styringsenheder og utallige ekstra funktioner såsom betjeningsapp til smartphone,  lys under sengen og USB-stik. LINAK er totalleverandør.

Læs mere om de forskellige aktuatorløsninger på hjemmesiden under HOMELINE eller på hjemmesiden for applikationen.

Læs mere om LINAK Group på www.linak.com/about.
LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til elevationssenge play-icon

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til komfortsenge

LINAK - produktion i verdensklasse play-icon

LINAK - produktion i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boxmadrasser og senge med lamelbund.

Digital styring af elevationssenge - indstil sengen via mobilen

Brug en app som en ny og anderledes trådløs håndbetjening. Læs mere i brochuren om, hvad LINAK Bed Control App kan bruges til. Du kan også læse mere om, hvordan Bed Control App kan tilpasses til dit brand, og hvordan LINAK Software Development Kit kan bruges til at skræddersy appen til dine ønsker.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.