Kontakt os her

Velkommen til HOMELINE ®

HOMELINE er en produktserie fra LINAK , der tilbyder komplette, modulopbyggede aktuatorsystemer designet til komfortmøbler med endnu bedre komfort og ergonomi.

I over 30 år har LINAK tilbudt markedets førende lineære elektriske aktuatorløsninger til mange forskellige typer kunder. Den viden og erfaring, vi har opbygget, omsætter vi til endnu bedre komfortmøbler til boligen – først og fremmest elevationssenge  og lænestole.

Hos LINAK transformerer vi ideer til elegante løsninger, der skaber ekstra værdi for både dine udviklere, designere og indkøbere - og for slutbrugerne; detailhandelen og forbrugerne. Resultatet er stærke, driftssikre og samtidig støjsvage aktuatorsystemer i et kompakt design, der er lette at integrere i møbeldesignet.

Vi har konstant fokus på at forbedre produkterne og sikre vores kunder konkurrencemæssige fordele. Det er for eksempel muligt at tilpasse alle vores betjeninger med integration af dit brand - også vores app. Vi tilbyder et konfigurationsværktøj, så aktuatorerne kan konfigureres præcis efter behov ude hos kunden - og det sparer tid i udviklingsprocessen.

Det er blot nogle få eksempler på de fordele, vi tilbyder, og som er udviklet på baggrund af tilbagemeldinger fra forskellige interessenter. På den måde kan vi altid tilbyde løsninger, der skaber reel værdi med funktioner som ergonomiske og intuitive håndbetjeninger, parallel kørsel, lys under sengen og meget andet.

Endelig er HOMELINE ensbetydende med komplette systemløsninger – konfigurerbare aktuatorer, kontrolbokse, kundetilpasset betjening og utallige ekstra funktioner som betjeningsapp til smartphone , lys under sengen og USB-stik. Hos LINAK får du bogstaveligt talt en komplet løsning fra én og samme leverandør.

Læs mere om de forskellige aktuatorløsninger her på hjemmesiden under komfortmøbler eller på siden om løsninger til elevationssenge.

Læs mere om LINAK på www.linak.dk/om-linak.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boxmadrasser og senge med lamelbund.

Digital styring af elevationssenge - indstil sengen via mobilen

Brug en app som en ny og anderledes trådløs håndbetjening. Læs mere i brochuren om, hvad LINAK Bed Control App kan bruges til. Du kan også læse mere om, hvordan Bed Control App kan tilpasses til dit brand, og hvordan LINAK Software Development Kit kan bruges til at skræddersy appen til dine ønsker.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Hvorfor skal du vælge en elevationsseng?

Her kommer de seks vigtigste grunde til at vælge en elevationsseng, uanset hvor gammel du er. Den ekstra fleksibilitet, du får med en elevationsseng, giver en langt bedre komfort i mange situationer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.