Velkommen til HOMELINE®

HOMELINE er en produktserie fra LINAK , der tilbyder komplette, modulopbyggede aktuatorsystemer designet til komfortmøbler med endnu bedre komfort og ergonomi.

I over 30 år har LINAK tilbudt markedets førende lineære elektriske aktuatorløsninger til mange forskellige typer kunder. Den viden og erfaring, vi har opbygget, omsætter vi nu til endnu bedre komfortmøbler til boligen – først og fremmest elevationssenge.

Hos LINAK transformerer vi ideer til elegante løsninger, der skaber ekstra værdi for forbrugeren. Resultatet er stærke, driftssikre og samtidig støjsvage aktuatorsystemer i et kompakt design, der er lette at integrere i møbeldesignet. Vi har konstant fokus på at forbedre produkterne og sikre vores kunder konkurrencemæssige fordele. Eksempelvis er LINAK Bluetooth® løsningen ikke blot endnu en trådløs styringsenhed. Den giver også jer mulighed for at tilbyde kunderne personlige indstillingsmuligheder. 

Som inspirationsforum driver LINAK aktiviteter som “Design Meets Movement- design med bevægelse”, hvor nogle af verdens mest kreative og innovative designere inden for justerbare møbler deltager.

Det har bevirket, at HOMELINE nu er kendt som seriøs kvalitetsleverandør til sengeproducenter på alle de større markeder.

HOMELINE er ensbetydende med komplette systemløsninger – aktuatorer, kontrolbokse, styringsenheder og utallige ekstra funktioner såsom betjeningsapp til smartphone,  lys under sengen og USB-stik. LINAK er totalleverandør.

Læs mere om de forskellige aktuatorløsninger på hjemmesiden under HOMELINE eller på hjemmesiden for applikationen.

Læs mere om LINAK Group på www.linak.com/about.

Videoer

play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

play-icon

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til komfortsenge

play-icon

LINAK - produktion i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boksmadrasser og senge med lamelbund.

TWINDRIVE TD4 trådløs er den nye standard

Læs om TD4, der er specielt udviklet til elevationssenge med moderat behov for kraft.

Bed Control App – brugervenlig med mange tilpasningsmuligheder

Brug Bed Control-appen som en ny og smart, trådløs håndbetjening. Læs brochuren og se, hvordan du kan tilpasse appen til dit brand, så der ikke er tvivl om, hvem der leverer den komfort, som dine kunder forventer.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Single aktuatorsystemer til elevationssenge

Læs mere om CBH single aktuatorsystemer med høj løftekapacitet, der giver den maksimale fleksibilitet til producenter af boksmadrasser.

HOMELINE tilbehør

HOMELINE seriens tilbehør gør din seng endnu mere funktionel. Unikke funktioner, der skaber værdi og komfort for brugeren.

Miljøvenlige kriterier - PVC-frie produkter

Der er alternativer til materialer, der indeholder PVC. Læs om, hvorfor vi har indført miljøvenlige kriterier og tilbyder PVC-frie løsninger.

Bliv mobil

Gør udstyret mobilt med BA001 batteripakke. Læs mere om mobile løsninger i brochuren.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.