LINAK privatlivspolitik

Du bedes læse vores privatlivspolitik grundigt igennem. Ved at fortsætte med at benytte siderne og vores services, accepterer du samtidig vilkår og betingelser i vores privatlivspolitik.

Mange tak, fordi du tager dig tid til at læse vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken gælder ved brug af LINAK.com hjemmesiden samt tilknyttede LINAK hjemmesider ("hjemmesiderne") og kontakt til os generelt. 

Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, når du kommunikerer med os, benytter vores services eller besøger en af vores hjemmesider. Vi beskriver også konkret, hvordan vi anvender og videregiver personoplysninger. Vi respekterer alle krav til fortrolighed i forbindelse med de personoplysninger, vi indhenter. Vi foretager de nødvendige tiltag af hensyn til korrekt beskyttelse og sikker administration af de personoplysninger, som vi modtager. Vi videresælger ikke personoplysninger om dig eller om andre brugere. 

Hvem er vi? 
LINAK Group er en international virksomhed, der beskæftiger sig med at designe og producere elektriske lineære aktuatorsystemer. LINAK A/S har hovedkontor i Guderup og er repræsenteret i mange lande over hele verden enten gennem egne datterselskaber og afdelinger eller gennem distributører. Du finder en liste over afdelingerne i LINAK Group her: LINAK datterselskaber og distributører globalt.  

Hjemmesiderne styres og administreres af LINAK A/S, med mindre det fremgår af en hjemmesides vilkår og betingelser eller på anden måde, at den adminstreres af en anden enhed i LINAK. 

Hvilke personoplysninger indhenter vi om dig? 
LINAK indsamler personhenførbare oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer (hvis det oplyses), IP-adresse og din interesse i vores produkter. Denne type personoplysninger indhentes udelukkende, når du selv frivilligt afgiver de pågældende personoplysninger til os, og/eller når du har givet dit samtykke. 

Vi indsamler muligvis andre typer af oplysninger på forskellige måder: 

  • LINAK gemmer personoplysninger, der indsendes via kontaktformularen på hjemmesiden, til formål for behandling af dine kommentarer, spørgsmål eller forslag. 
  • Derudover indsamler vi automatisk oplysninger om dine besøg på og brug af hjemmesiderne. Det kan være oplysninger såsom IP-adresse, operativsystem, browser-ID, navigation på siderne og andre oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiderne. Den type oplysninger indsamles til formål for statistik over brugen af de enkelte sider, løsning af serverproblemer og administration af hjemmesiderne. Vi kan i nogle tilfælde udlede tilnærmelsesvise lokationsoplysninger og virksomhedsoplysninger på baggrund af din IP-adresse. For yderligere oplysninger om cookes beder vi dig læse vores Cookiepolitik.
Vi beder dig om ikke at sende følsomme personoplysninger såsom race eller etnisk oprindelse, politisk overbevisning, religion eller tro, sundhed, biometriske eller genetiske kendetegn, kriminelle forhold eller fagforeningstilhørsforhold. 

Vores virksomhed, vores services samt vores hjemmesider er ikke designet til og har ikke til hensigt at henvende sig til børn op til 18 år. 

Vi bruger dine personoplysninger på følgende måde:
Vi kan behandle dine personoplysninger til følgende formål: 

  • til at kontakte dig vedrørende salg, service og nyhedsbreve, som du har bedt om at modtage 
  • til at levere services og nyhedsbreve, du har bedt om at modtage 
  • til at gennemføre undersøgelser vedrørende forbedring af vores service over for dig
  • til at udarbejde statistikker om brugen af hjemmesiderne for at evaluere effektiviteten af vores aktiviteter 
  • til at forbedre vores serviceydeler 
  • til andre formål, som du direkte har anmodet om.

Vi deler dine personoplysninger med følgende:
LINAK kan videregive dine personoplysninger internt til andre selskaber i LINAK Group til brug for de formål, der er nævnt ovenfor. Formålet er at sikre, at vi tilbyder dig den bedst mulige service. 

Vi kan også videregive dine personoplysninger til tredjepart, når vi:

  • benytter tredjepart til at hoste vores hjemmesider og andre services
  • benytter et eksternt system til e-mailmarkedsføring til håndtering af nyhedsbreve om forskellige markedsførings- og salgsrelaterede emner 
  • benytter tredjepart i afviklingen af arrangementer, som du har tilmeldt dig, for at muliggøre din deltagelse i sådanne arrangementer 
  • benytter et CRM-system til administration af personoplysninger om relationer, som vi har kommunikeret med via e-mail, telefon eller personligt 
  • behandler ordrer i vores ERP-system med mindst mulig brug af dine personoplysninger
  • benytter et eksternt kundetilfredshedssystem til at indhente tilbagemeldinger om LINAK 
  • når vi er forpligtede til at videregive dine personoplysninger i henhold til loven, herunder gældende lov uden for dit bopælsland.

LINAK benytter databehandling, og dine personoplysninger kan i den forbindelse blive overført til og lagret hos tredjepartseksperter, som LINAK samarbejder med og benytter. Sådanne tredjeparter og LINAK samarbejder om at levere det indhold og den service, du anmoder om, og samtidig sikre fortroligheden i forbindelse med dine personoplysninger og træffe de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger i form af kryptering af oplysningerne for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig sletning, tab eller ændring, uautoriseret videregivelse eller misbrug af data eller andre former for ulovlig behandling af oplysningerne. 

LINAK gemmer kun dine personoplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt til det formål, de blev indhentet til. LINAK kan være forpligtet til at gemme dine personoplysninger i henhold til lovkrav. Vi kan gemme personoplysninger i anonymiseret form til formål for udarbejdelse af statistikker, i hvilke tilfælde oplysningerne ikke vil blive slettet.

Dine datarettigheder 
Du kan afmelde dig fra løbende at modtage markedsføringsrelaterede e-mail fra os. Du skal bruge det link til afmelding, der fremgår af markedsføringsmaterialerne. Vi afmelder dig straks efter modtagelse af din afmelding. 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at få indsigt i, opdateret, ændret eller slettet dine personoplysninger helt eller delvist, kan du kontakte os her, LINAK, eller sende en e-mail til info@linak.com.

Vores postadresse er:
LINAK A/S
Smedevænget 8, Guderup
6430 Nordborg
Danmark 
CVR-nummer 66365328

Hvis du mener, at vi har foretaget eller foretager ulovlig behandling af dine personoplysninger, kan du indsende din klage til Datatilsynet eller datatilsynsmyndigheden i det land, hvor du er statsborger. 

Ændringer
Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid. Ændringer og opdateringer vil fremgå af hjemmesiden.

Senest ajourført: den 3. maj 2018