LINAK privatlivspolitik

Du bedes læse vores privatlivspolitik grundigt igennem. Ved at fortsætte med at benytte siderne og vores services, accepterer du samtidig vilkår og betingelser i vores privatlivspolitik.

Mange tak, fordi du tager dig tid til at læse vores privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, når du kommunikerer med os, benytter vores services eller besøger vores hjemmeside. Vi beskriver også konkret, hvordan vi anvender og videregiver personoplysninger. Vi respekterer alle krav til fortrolighed i forbindelse med de personoplysninger, vi indsamler. Vi foretager de nødvendige tiltag af hensyn til korrekt beskyttelse og sikker administration af de personoplysninger, som vi modtager. Vi videresælger ikke personoplysninger om dig eller om andre brugere.

Hvem er vi?
LINAK Group er en international virksomhed, der beskæftiger sig med at designe og producere elektriske lineære aktuatorsystemer. LINAK A/S har hovedkontor i Guderup og er repræsenteret i mange lande over hele verden enten gennem egne datterselskaber og afdelinger eller gennem distributører. Du finder en liste over afdelingerne i LINAK Group her: LINAK datterselskaber og distributører globalt .

Hjemmesiden styres og administreres af LINAK A/S, medmindre det fremgår af dens vilkår og betingelser eller på anden måde, at den administreres af en anden enhed i LINAK.

Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig?
LINAK indsamler personhenførbare oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse og telefonnumre (hvis det oplyses) og din interesse i vores produkter. Denne type personoplysninger indsamles udelukkende, når du selv frivilligt afgiver de pågældende personoplysninger til os, og/eller når du har givet dit samtykke.

Vi kan indsamle andre typer oplysninger på forskellige måder: LINAK gemmer personoplysninger, der indsendes via kontaktformularen på hjemmesiderne med det formål at behandle dine kommentarer, spørgsmål eller forslag, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbreve.

Vi indsamler automatisk oplysninger om dine besøg på og brug af vores hjemmeside. Det kan være oplysninger såsom IP-adresse, operativsystem og platform, browsertype, navigation på siderne og andre oplysninger om, hvordan du interagerer med vores hjemmeside. Det kan eksempelvis være, at du har klikket på en annonce for LINAK, før du kom til vores hjemmeside og/eller kontaktformular.

Vi samarbejder med tredjeparter (herunder forretningspartnere, leverandører, analyse- og søgeinformationseksperter) og kan modtage anonyme oplysninger fra dem. Vores distributør af de digitale nyhedsbreve tracker dine aktiviteter, når du åbner nyhedsbrevet.

Vi beder dig om ikke at sende følsomme personoplysninger til os, såsom race eller etnisk oprindelse, politisk overbevisning, religion eller tro, helbredsoplysninger, biometriske eller genetiske kendetegn, kriminelle forhold eller fagforeningstilhørsforhold. Vi indhenter ikke den type oplysninger fra dig, med mindre du har givet samtykke til det, eller det kræves ved lov.

Vores forretningsaktiviteter og serviceydelser samt de tilhørende hjemmesider er ikke målrettet til børn eller designet med børn som målgruppe.

Vi bruger dine personoplysninger på følgende måde:
Vi kan behandle dine personoplysninger til følgende formål:

  • For at kontakte dig vedrørende salg og service
  • For at opfylde vores eventuelle kontraktforpligtelser over for dig og for at levere de produkter og serviceydelser, som du efterspørger fra os
  • Til at kontakte dig vedrørende arrangementer og messeinvitationer
  • Til at gennemføre undersøgelser vedrørende forbedring af vores service over for dig
  • Til at forbedre vores service
  • Til at tilpasse og optimere vores markedsføringsaktiviteter, så du kun får information, der svarer til dine interesseområder
  • til andre formål, som du direkte har anmodet om.

Vi deler dine personoplysninger med følgende:
LINAK kan videregive dine personoplysninger internt til andre selskaber i LINAK Group til brug for de formål, der er nævnt ovenfor. Formålet er at sikre, at vi tilbyder dig den bedst mulige service. Dine personoplysninger er kun tilgængelige for medarbejdere, der i forbindelse med udførelsen af deres arbejdsopgaver har brug for at have adgang til dine oplysninger.

Vi kan også videregive dine personoplysninger til tredjepart, når vi:

  • benytter tredjeparter til at hoste vores hjemmesider og andre services.
  • benytter et eksternt system til e-mailmarkedsføring til fremsendelse af nyhedsbreve om forskellige markedsførings- og salgsrelaterede emner.
  • benytter tredjepart i afviklingen af arrangementer, som du har tilmeldt dig, for at muliggøre din deltagelse i sådanne arrangementer.
  • Administrerer dine personoplysninger i LINAK Groups CRM-system
  • Behandler ordrer i LINAK Groups ERP-system med mindst mulig brug af dine personoplysninger
  • Indgår aftaler med eksterne logistikleverandører og andre serviceleverandører
  • Benytter et eksternt kundetilfredshedssystem til at indhente tilbagemeldinger om LINAK
  • Når vi er forpligtede til at videregive dine personoplysninger i henhold til loven, herunder gældende lov uden for dit bopælsland.

LINAK benytter tredjeparts databehandlere. Tredjeparts databehandlere samarbejder med os om levering af indhold og tjenester, du anmoder om. På den måde sikrer de fortroligheden i forbindelse med dine personoplysninger og træffer nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger til den teknologiske udvikling.

Dine personoplysninger bliver også behandlet af vores eksterne partnere uden for EU. Vi anvender de lovmæssige sikkerhedstiltag ved udveksling af data med vores servicepartnere uden for EU.

Vi anvender cookies og tredjepartstjenester på vores hjemmeside:
Vi behandler personoplysninger indsamlet ved hjælp af cookies til at:

  • Administrere, forbedre og optimere vores hjemmeside og services samt brugeroplevelsen
  • Indsamle anonyme tilbagemeldinger og data om brugen af siderne for at få en bedre forståelse af vores brugere og for at tilbyde bedre og tilpassede services via hjemmesiden
  • Forbedre sikkerheden og blokere mulige uønskede e-mail
  • Udarbejde statistikker
  • Vise personligt målrettede annoncer: Vi og vores annoncepartnere benytter trackingværktøjer på sociale medier, f.eks. Facebook Pixel og LinkedIn Pixel, eller
  • når vi indsamler personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside, så vi kan indsamle viden om, hvordan vores digitale kanaler bliver brugt. Vi bruger oplysningerne og andre personoplysningerne til at forbedre vores service og til personaliserede annoncer på forskellige platforme.

For yderligere oplysninger om cookies beder vi dig læse vores Cookiepolitik, som du finder på vores hjemmeside. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke til cookies og tredjepartstjenester fra Cookieerklæringen på vores hjemmeside.

I nogle lande udsender vi markedsføringsmaterialer om produkter, der ligner produkter, du tidligere har bestilt. Du kan til enhver til afmelde dig nyhedsbrevene.

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, anvender vi ClickDimensions til udsendelse af nyhedsbreve på e-mail, herunder webtracking. Via webtracking ved vi, om du kommer til hjemmesiden via link i nyhedsbrevet, og hvordan du bruger vores hjemmeside. Vi kan se, hvilke sider du har klikket på, og hvor længe du har været på hver enkelt side. Det giver os et bedre kendskab til dine ønsker som bruger af hjemmesiden, og vi bliver bedre i stand til at udforme hjemmesiden efter brugernes behov. Via tracking kan vi spore mulig interesse for konkrete produkter, og vi kan kontakte dig efterfølgende for opfølgning. Du kan fravælge ClickDimensions webtracking under markedsføringscookies i vores Cookiepolitik. Du kan læse mere i ClickDimensions privatlivspolitik.

Sådan bruger vi sociale platforme:
For at optimere vores aktiviteter på sociale platforme som LinkedIn og Facebook benytter vi værktøjer såsom lead ads og Facebook Custom Audiences. Vi betaler platformene for at hjælpe os med at finde relevante personer at målrette vores indhold til ud fra platformenes indsamlede oplysninger om personernes interesser og sider, de tidligere har besøgt. Kriterier for målretning af vores indhold defineres af os eller af det sociale medie. Den type sponsorerede annoncer vises med angivelsen "Sponsoreret" på de sociale medier. Hvis du klikker på vores opslag, registrerer vi denne kommunikation.

Så længe gemmer vi dine personoplysninger:
LINAK gemmer kun dine personoplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt til det formål, de blev indsamlet til. LINAK kan være forpligtet til at gemme dine personoplysninger i henhold til lovkrav. Vi kan gemme personoplysninger i anonymiseret form til formål for udarbejdelse af statistikker, i hvilke tilfælde oplysningerne ikke vil blive slettet.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger:
Vi har truffet passende tekniske og driftsmæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller overlagt manipulation, tab, ødelæggelse samt uautoriserede personers adgang hertil. Vores sikkerhedsforanstaltninger revideres regelmæssigt. Vi ajourfører foranstaltningerne løbende for at følge den teknologiske udvikling.

Dine datarettigheder:
Du kan til enhver tid afmelde dig fra at modtage markedsføringse-mail fra os via link til afmelding i det udsendte materiale. Vi afmelder dig straks efter modtagelse af din afmelding. Du skal aktivt slette de cookies, der er installeret på din computer. Hvis du lader cookien fra vores leverandør Sitecore ligge på computeren, vil LINAK fortsat modtage statistikoplysninger om dine besøg på vores hjemmesider, og de vil være knyttet til dit navn og din e-mailadresse i vores system. Statistikoplysningerne bliver slettet på anmodning fra dig.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger eller ønsker at få dine personoplysninger opdateret, ændret eller slettet, er du velkommen til at kontakte os her.

Vores postadresse er:
LINAK A/S
Smedevænget 8, Guderup
DK-6430 Nordborg
Danmark
CVR-nummer: 66365328

Hvis du mener, at vi har foretaget eller foretager ulovlig behandling af dine personoplysninger, kan du indsende din klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 Købehavn K eller datatilsynsmyndigheden i det land, hvor du er statsborger.

Ændringer:
Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid. Ændringer og opdateringer vil fremgå af hjemmesiden.

Senest opdateret:
27. september 2019