Privatlivspolitik

Nedenstående politik for beskyttelse af persondata gælder brugen af hjemmesiden www.linak.dk ved LINAK A/S (herunder LINAK). Læs venligst datapolitikken grundigt. Forlad siden, hvis du ikke kan acceptere de nævnte vilkår og betingelser.

Hvem er LINAK?
 LINAK er et internationalt selskab og verdensførende inden for designet og fremstillingen af elektriske, lineære aktuatorsystemer. På nuværende tidspunkt er LINAK repræsenteret i flere lande over hele verden, enten gennem datterselskaber eller distributører. Du kan finde en liste af LINAK organisationens selskaber her: LINAK Datterselskaber og Distributører.

Persondatabeskyttelse
LINAK styrer siden og behandler data i overensstemmelse med den danske Databeskyttelseslov.

LINAK behandler oplysningerne fortroligt og videregiver ikke informationerne til trejdepart uden for LINAK koncernen. LINAK vil yderligere ikke bruge informationerne til markedsføringsmæssige mål, såsom distribution af e-mails der indeholder reklamemateriale, med mindre det sker med samtykke fra brugeren.

LINAK registrerer oplysningerne via kontaktformularen med hensigt på at behandle dine kommentarer, spørgsmål eller forslag. LINAK videregiver kun sådanne oplysninger til LINAK koncernen.

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev (hvis noget), registrerer vi de oplysninger, du indsender såsom navn, adresse og e-mail adresse. Informationerne bruges automatisk til at sende nyhedsbrev til dig og til statistiske formål. Et begrænset antal medarbejdere i LINAK koncernen vil have adgang til listen over abonnenter. Hvis du opsiger dit abonnent, kan LINAK beholde informationerne i et år til udarbejdelse af statistik og behandling af dine kommentarer, spørgsmål eller forslag. LINAK vil slette oplysningerne med det samme, hvis du kræver det.

I tilfælde af at du bestiller materiale fra LINAK via hjemmesiden såsom brochurer og tekniske specifikationer, sletter vi oplysningerne umiddelbart efter, vi har sendt materialet.

Du kan kontakte LINAK hvis du har brug for oplysninger om hvilke data om dig, der behandles, eller hvis der er oplysninger om dig, der skal slettes eller rettes.

(Sidst opdateret september 2013)