Kontakt os her

Mission og vision

Beskrivelse af LINAKs formål og mission, vision og værdier.

Vores formål og mission
Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø.

Vores vision 
Vi vil være verdens førende leverandør af innovative elektriske aktuatorsystemer inden for vores kernesegmenter.

Vores værdier
De resultater, LINAK har opnået i årenes løb, er baseret på et værdisæt, som definerer, hvad vi står for. Vi tillægger vores værdier stor betydning, og hvert andet år måler vi, hvor godt vi lever op til dem.

 • Kundeorientering
  At lytte til og forstå vores kunders behov er forudsætningen for at udvikle innovative løsninger. LINAK ønsker at være det samme sted som vores kunder. Vores datterselskaber forstår den lokale kultur, taler sproget og er tæt på kunderne og kan derfor betjene dem på den bedst mulige måde.
 • Kreativitet
  Kreativ tænkning har været grundlaget for LINAK siden starten. Kreativitet går hånd i hånd med innovation – både når det gælder at udvikle nye løsninger og at finde nye anvendelsesområder til vores produkter. Så længe kreative ideer er ensbetydende med merværdi for vores kunder, vil LINAK udvikle dem uden at gå på kompromis.
 • Forandringsvilje
  Vi lever i en verden i hurtig forandring. LINAK har forpligtet sig til altid at være på forkant med markedet. Vi har fokus på den løbende udvikling for at kunne levere innovative løsninger til kunderne. Derfor er vi altid fleksible og åbne over for nye udfordringer og muligheder.
 • Loyalitet, åbenhed og ærlighed
  Vi er loyale over for vores værdier, og vi er loyale over for vores kunder. Hos LINAK forbliver fortrolige oplysninger fortrolige. Vi omgås hinanden og vores kunder åbent og ærligt. Vi er åbne og ærlige i alle de forhold, der vedrører vores daglige arbejde hos LINAK. Vi diskuterer åbent de problemer, vi møder, for at finde bedre løsninger.
 • Begejstring og personlig effektivitet
  Vores kultur er baseret på entusiastiske medarbejdere, der altid forsøger at gøre en forskel for kunden, for virksomheden og for sig selv. Dette omfatter et stort fokus på effektivitet og en fortsat søgen efter at forbedre flest mulige processer i forbindelse med udførelsen af vores daglige arbejdsopgaver.
 • Arbejdsglæde og hjælpsomhed
  LINAK ønsker, at alle medarbejdere skal være tilfredse med og stolte over vores resultater. Medarbejdere søger og forventer indflydelse på deres daglige arbejde. Hos LINAK tager vi aktivt del i hinandens velbefindende. Vi hjælper, støtter og opmuntrer hinanden i indsatsen for at nå nye højder.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os