Hvordan LINAKs løsninger forbedrer industriapplikationer

Det er vigtigt, at selv de mindste komponenter i en applikation kan modstå hårde miljøer i tunge industrier. Alle komponenter skal kunne modstå en række hårde forhold. Dette kan for eksempel være store klimaudsving, hvor ekstreme temperaturer forekommer eller forhold, hvor komponenterne udsættes for støv og vibrationer. 

Kvalitetsproblemer og omkostninger i forbindelse med vedligehold, nedetid og uforudsigelige nedbrud kan forhindre virksomheder i at udleve deres fulde potentiale. LINAKs aktuatorsystemer står for høj kvalitet og vedligeholdelsesfrie løsninger, som forebygger nedetid og nedbrud.

LINAK står for 100 procent driftssikre komponenter, som gennemgår omfattende tests. Gennem tæt samarbejde og gode partnerskaber skaber LINAK enkle og intelligente løsninger, som øger funktionaliteten i en lang række applikationer og giver unikke fordele. For eksempel muliggør en intelligent IC løsning mere præcis positionering i en høstmaskine og mere nøjagtig dosering i en gødningsspreder.

Læs om hvordan Miedema sparer tid med elektrisk styrede indstillinger, og hvordan New Holland gør en høstmaskine mere effektiv, miljøvenlig og komfortabel for føreren med brug af elektriske aktuatorer.

Nyheder & artikler

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.