Kontakt os her
Case story

Automatiserede løsninger øger produktivitet og sikkerhed i kornhåndtering

Da tid og effektivitet fylder meget i bevidstheden hos mange landmænd, er automatisering på vej til at blive et nødvendigt redskab i kornindustrien. Den australske virksomhed, Grainline, er specialister i landbrugsudstyr til kornhåndtering, og deres transportsnegle har siden 1979 været en vigtig komponent for mange landbrug i hele Australien. De har designet deres applikationer til håndtering af korn, inklusive fodring af besætninger og såning, og anvender LINAK aktuatorer til tre vigtige produkter.

 
 

Automatisering af kornhåndtering

Automatisering kan som regel bruges i forskellige applikationer for at sikre produktivitet og begrænse risikoen for ulykker forbundet med den manuelle håndtering, f.eks. ved at løfte tunge døre eller holde forsyningsrør åbne. Alle applikationerne i denne branche kontrollerer bevægelserne ved lastning og losning af korn, frø, gødning og foder.

Grainline er ikke fremmed over for innovation og har bestræbt sig på at producere og levere australske produkter i høj kvalitet, der lever op til landmændenes behov overalt i landet. Brugen af automatisering for at sikre nem og problemfri håndtering af korn i hele processen er afgørende for Grainlines løsning. Landmændene har generelt brugt for robust, pålidelig og intelligent teknologi, der forbedrer kvaliteten af deres levevilkår, og LINAK® har bistået med design af en løsning, der styrker deres produktsortiment på dette område.

Ny Bunker snegletud - Rodneys 2020
LINAK lineær aktuator LA36
 
 

Designet til effektivitet og forenkling

Forenkling er en integreret del af Grainline-løsningen. Grainlines transportable kornsnegl, den fjernbetjente korndør og Feed-out-trailere er alle udstyret med LINAK-aktuatorer, der effektivt hjælper med at kontrollere strømmen af korn. Aktuatorløsningen er specifikt designet til en strømlinet drift og sikrer nem tilslutning for montører. For at opnå det bruger Grainline LA36 aktuatoren med 12 V strøm, der muliggør pålidelig og kontrolleret bevægelse af applikationerne og er det perfekte alternativ til hydrauliske systemer, da det er en mere ukompliceret løsning med færre komponenter, som stort set er vedligeholdelsesfri.

Med komponenter fra LINAK har Grainline boostet sine muligheder for at levere enestående løsninger til markedet og sikre effektiv høst og desuden levere et sikkert og produktivt arbejdsmiljø.

Når det gælder fremtiden for automatisering i branchen, siger Grainline, at de vil forblive på forkant af tendenserne i deres udviklingsfaser, da de forventer optimale høstbetingelser i årene fremover:

“I vores R&D-afdeling forsøger vi hele tiden at forbedre teknologierne for at sikre, at vi holder trit med fremskridtet i nye produkter. Vi har også markedet i tankerne for at se, om vi kan gøre tingene nemmere for slutbrugeren,” siger Bryce Langfield, direktør hos Grainline.

Hvis du vil vide mere, kan du besøge LINAK TECHLINE® siden eller kontakte os. Læs mere om Grainlines løsninger på deres hjemmeside.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os