Kontakt os her
Landbrug

Løsninger til landbruget

Elektriske aktuatorer anvendes til klimastyring og intelligent ventilation samt optimering af automatiske foderanlæg i staldbygninger overalt i verden.

Fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd i landbruget

Moderne landmænd skal have styr på dyrevelfærd, procesplanlægning og håndtering og samtidig være i stand til at optimere forretningsplanen. En bæredygtig produktion med sunde dyr og minimalt spild skal gå hånd i hånd med øget effektivitet. Her kan en elektrisk aktuatorløsning være en hjælp:

  • Mindre spild ved fordring og kornhåndtering
  • Øget sundhed i staldbygninger for både dyr og mennesker
  • Øget effektivitet med en fleksibel styringsløsning med elektrisk aktuator

Dyrevelfærd, et optimalt indeklima, præcise automatiske foderanlæg og sikker kornhåndtering understøtter lønsomme forretningsmodeller i det moderne landbrug. Både dyrehold og kornhåndtering kræver i det moderne landbrug fleksible og driftssikre styresystemer. Specialdesignede aktuatorløsninger garanterer sikker åbning af korndøre og løftere i kornhåndteringsanlæg og perfekt ventilation og klimastyring i bygninger til dyrehold.

Mindre spild af korn og foder
For at være på forkant med markedet skal landmændene minimere spild og optimere ressourceudbyttet. Elektriske aktuatorer indgår som centrale elementer i støvfyldte miljøer i kornhåndteringsanlæg. De kan monteres i løftere og afblæsningsventiler, hvor de sikrer korrekt håndtering og minimalt spild. Det samme gælder for automatiske foderanlæg, hvor landmanden jævnligt skal kunne regulere doseringen.

Perfekte forhold i stalden
I landbruget har både dyr og mennesker brug for optimale forhold for at trives. LINAK aktuatorløsningerne integreres let og enkelt med næsten alle systemer til ventilation og klimastyring i stalde og anvendes til åbning af indsugningsventiler og ventilationsspjæld samt justering af dækselløftere. Vores elektriske aktuatorer er testet under krævende forhold, og de kører upåvirket af støv, fugt og vandstænk og giver landmanden tilbagemeldinger og alarmer i tilfælde af strømsvigt.

Optimer effektiviteten med fleksible løsninger
Elektriske aktuatorer bruger ikke alene mindre energi - de kræver også et minimum af vedligehold i hele deres levetid. Dermed kan I spare omkostninger, minimere nedetiden og forbedre produktionen. Tilbagemeldinger fra aktuatoren hjælper til at holde den optimale position, og løsningerne fra LINAK er fleksible og enkle at tilpasse til alle anvendelsesformål i moderne landbrug.

 
Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

Fokus på ventilationssystemer og løsninger til landbruget

En elektrisk aktuator fra LINAK er den oplagte løsning til særligt krævende miljøer med fugt, støv og temperaturudsving, og vi ved, hvor vigtigt et velfungerende ventilationssystem er for landmanden.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os