Kontakt os her

I TECHLINE divisionen er vi stolte over at have et tæt samarbejde med vores kunder, der gør det muligt for os at skabe individuelle løsninger, som forbedrer funktionaliteten af applikationen, så kunden bevarer deres teknologiske forspring overfor evt. konkurrenterne. Samarbejdet og forståelsen for kunden, har givet TECHLINE et forspring, i forhold til at være seriøse rådgivere, med omfattende viden inden for produkter og applikationer. 

LINAKs lineære aktuatorer er bygget til at holde. De første TECHLINE løsninger blev installeret i landbrugs- og entreprenørmaskiner i 1980. En løbende strøm af produktudvikling og produktopdateringer har siden da slået navnet TECHLINE fast inden for mange forskellige applikationer i den industrielle sektor. 

LINAK TECHLINE er en selvstændig, strategisk forretningsenhed. Vi trækker på LINAKs datterselskaber og serviceorganisationer på alle større markeder for at sikre optimal service.

Læs mere om LINAK koncernen.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Ergonomi i produktionen

Bedre ergonomi giver mindre muskeltræthed og færre muskelskeletsygdomme.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.