Kontakt os her
Energi

Løsninger til energisektoren

LINAK aktuatorer sikrer en bedre energieffektivitet ved åbning af luger og døre på vindmøller eller automatiske pillevarmeanlæg og ved indstilling af solpaneler i forhold til solen.

Bedre energieffektivitet med en aktuatorløsning 

Siden COP21-klimamødet i Paris er indsatsen for at nedbringe drivhusgasudledningerne blevet øget. Overalt i verden har private forbrugere, organisationer og regeringer fokus på at øge andelen af grøn energi og minimere CO₂-udledningen fra de eksisterende energikilder. Med en elektrisk aktuator fra LINAK forbedrer du energiinstallationen og får følgende fordele:

  • Fleksible og energibesparende løsninger, der er lette at installere
  • Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie aktuatorer
  • Testede og holdbare produkter med garanti

Udstyret skal kunne fungere ude midt på havet, under en brændende sol eller i et støvfyldt miljø i nærheden af et pillefyr, og derfor skal både materialer og udstyr til energisektoren testes under ekstreme forhold. Det aktuelle fokus på en renere og mere CO₂-neutral energiproduktion stiller krav til os om at gøre teknologien endnu mere avanceret og integreret gennem hele energiproduktionen. LINAK aktuatorløsninger minimerer energitab ved åbning af luger og låsning af bremser på vindmøller, justering af solenergianlæg og askerengøring i pillefyr.

Øget energieffektivitet i alle applikationer
Elektroniske aktuatorer kræver hverken pumper eller kompressorer, og alene dét gør dem mere energieffektive. Standbyforbruget er ekstremt lavt, og aktuatorernes kompakte design gør løsningen meget fleksibel og let at indpasse i næsten alle anvendelser. Samtidig er LINAK løsningerne enkle og praktiske at installere.

Gør det let at være grøn
Det siger sig selv, at det lave energiforbrug også giver et bedre CO₂-regnskab. Der er heller ikke problemer med olielækager, som kendes fra andre aktuatortyper. LINAK løsningerne kræver hverken slanger, pumper eller kompressor og er stort set vedligeholdelsesfrie, hvorved risikoen for driftstop reduceres markant.

Sats på en robust løsning med lang levetid
Alle LINAK aktuatorer bliver testet grundigt, før de sendes på markedet. Stød, slag, vibrationer, fugt, vand, temperaturudsving og elektromagnetisk stråling testes i R&D-testcentrene hos LINAK. Det sikrer en høj driftsikkerhed på udstyret og garanti for en lang levetid.

 

Filer

Fokus på pillevarmeanlæg

Gennem de seneste år er varmeproduktionen med træ steget markant Et stigende antal private hjem opvarmes med træpiller, og mange steder i industrien anvendes træspåner.

Fokus på solfangeranlæg

Produktkatalog med oversigt over alle LINAK produkter til solfangeranlæg - designet til at imødekomme alle udfordringer

Fokus på vindenergi

Et bredt sortiment til vindenergisektoren - LINAK leverer aktuatorløsninger af høj kvalitet til vindmøller udviklet gennem 15 år i tæt samarbejde med vindmølleindustrien.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os