Kontakt os her
Teknologi & trend

Aktuatortest

En aktuator er ofte kun én komponent af mange i en applikation, og derfor forstår vi vigtigheden af en velfungerende aktuator. For at sikre at dette er tilfældet, gennemgår hver eneste komponent i vores aktuator omfattende test på vores testcenter, hvor intet overlades til tilfældighederne.

Test - TECHLINE - teknologi og trends

Det er vigtigt, at alle vores produkter testes indvendigt og udvendigt og til det yderste i en række tests, der omfatter vridning, vibration og stød, kemiske bade, saltdampe, vandsprøjt og meget høje og lave temperaturer i dage, uger, måneder og år efter år.

Få mere at vide om de specifikke tests i videoerne nedenfor.

 

Test af tæthedsgrad på elektriske aktuatorer til industriel brug
Aktuatorer til industrien skal kunne modstå og fungere pålideligt i miljøer, hvor de udsættes for vand, støv og i nogle tilfælde højtryksrensning ved høje temperaturer. Vi tester aktuatorerne for både væske- og støvtæthed.

Stødtest af elektriske aktuatorer til industriel brug
Aktuatorer skal fungere i dynamiske og udfordrende miljøer. I vores testcenter udsætter vi aktuatorerne for både vibrationer, stød og faldtest.

 
 

Salt- og kemikalietest af elektriske aktuatorer til industriel brug
Aktuatorerne udsættes for negative påvirkninger fra f.eks. saltdampe, kemiske stoffer, dieselolie, hydraulikvæske og meget mere. Alle disse stoffer påvirker både plast- og metaldelen på aktuatoren, og derfor gennemgår aktuatorerne en meget krævende miljøtest.

Mekanisk holdbarhedstest af elektriske aktuatorer til industriel brug
Det er vigtigt, at aktuatorerne fungerer optimalt i hele deres levetid. Alle aktuatorer uanset størrelse og model gennemgår holdbarhedstest.

 

Ydeevnetest for vibrationer og stød
Dette er en vigtig test, da den sikrer, at aktuatorerne kan køre effektivt ved konstante vibrationer på terrængående udstyr og andet maskineri.

Hos LINAK er vores testprogrammer altid mere omfattende end det, der er nødvendigt ifølge kravene. På den måde sikrer vi høj produktkvalitet og driftsikkerhed.

Ydeevnetest for mekanisk robusthed
Ved at teste aktuatorens mekaniske robusthed kan vi give dig sikkerhed for, at aktuatoren kører optimalt og driftsikkert i hele levetiden. Alle aktuatorer uanset størrelse og model gennemgår holdbarhedstest. Vi sigter altid efter det størst mulige antal cyklusser.

 
 

Klimatest – test af tæthedsgrad (IP)
Det er afgørende, at LINAK aktuatorer til industrien kan tåle at blive anvendt i industrielle miljøer, hvor de udsættes for vand, støv og eventuelt rengøring med højtryksrenser og ved høje temperaturer. Derfor bliver de testet i forhold til IP-klasse.

Klimatest – salt og kemikalier
For at sikre en lang levetid på de industrielle aktuatorer, der anvendes i korrosive miljøer, udsætter vi aktuatorerne for påvirkning af salt og kemikalier i et fugtigt miljø i en meget krævende test.

 
 

Kulde- og varmetest af LINAK aktuator

Klimatest – temperatur og luftfugtighed
Test i miljøer med udsving i temperaturer og luftfugtighed sikrer pålidelig drift af aktuatorerne under de hårdeste klimatiske påvirkninger. Vi benytter særlige testmetoder såsom nedsænkningstest for at sikre, at vores testprogram omfatter de mest krævende anvendelser.

LINAK aktuatortest

Elektromagnetisk kompatibilitet – EMC
LINAK aktuatorer til industrien testes for elektromagnetisk kompatibilitet i overensstemmelse med en lang række industrielle standarder. På den måde sikrer vi aktuatorernes robusthed over for elektromagnetisk interferens, og at udledningen fra aktuatoren ikke påvirker de industrielle anlæg.

 
 

Testprogram

For at få et samlet overblik over testene af en specifik industri-aktuator kan du læse i aktuatorens datablad, eller læse mere i vores brochure om TECHLINE testprogrammet.

Onlinemagasin