Kontakt os her
Industriel automatisering

Pakkemaskiner

Elektriske aktuatorer fra LINAK indgår i intelligent automatisering af pakkelinjer ved at justere anlægget til forskellige produktstørrelser og former.

Pakkemaskiner

Komplette aktuatorløsninger til pakkemaskiner

Der er et stigende behov for automatisering af industrielle pakkeanlæg. Fleksibilitet er et vigtig parameter ligesom muligheden for hurtigt at justere maskinen til forskellige pakkestørrelser og former. Systemerne kan let blive komplekse og investeringstunge. Med elektriske aktuatorer får du en driftsikker løsning med utallige fordele, der gør dig mere konkurrencedygtig.

  • Et grønt og rent system med lavt energiforbrug
  • Komplette løsninger med lavt vedligeholdelsesbehov
  • Omkostningseffektive løsninger fra lokale leverandører

"Større, bedre, hurtigere" er nøgleord for pakkeanlæg i industrien i dag. Tendenserne peger mod elektriske løsninger, og kunderne stiller krav om at kunne overvåge anlægget og justere maskinhøjden præcist, løfte sikkerhedsdæksler eller positionere forseglingsenheder og andet meget præcist. Og naturligvis med maksimal tidsudnyttelse. 

Miljøvenlige og energibesparende
Elektriske aktuatorer kræver ikke strømslugende kompressorer eller oliepumper. Strømforbruget er minimalt, når aktuatoren er på standby, dvs. ikke i bevægelse. Elektriske aktuatorer har desuden ingen svage punkter såsom slangetilslutninger, og dermed er der heller ikke risiko for olielækager, der forurener omgivelserne eller beskadiger emballagerne. Med en LINAK aktuatorløsning får du også den lavest mulige CO₂-udledning. 

Enkle og avancerede løsninger uden vedligeholdelsesomkostninger
Da elektriske aktuatorer ikke kræver slanger, pumper eller kompressor, kan man også vinke farvel til regelmæssig vedligehold. LINAK aktuatorerne er markant lettere at installere end andre typer på grund af det kompakte design og det store udvalg af størrelser. Efter installation kan de intelligente løsninger integreres med næsten alle styresystemer, så du opnår en bedre overvågning, flere reguleringsmuligheder og øget automatisering. 

Lavere omkostninger og minimal nedetid
LINAK aktuatorer har færre mekaniske dele sammenlignet med andre typer aktuatorer. Alle produkter testes grundigt, før de frigives, og de to ting tilsammen giver mindre slid, længere levetid og markant mindre nedetid. De komplette løsninger leveres som plug & play så de er lette at integrere, og med vores globale tilstedeværelse er der altid en LINAK ekspert i nærheden, der kan hjælpe dig med at vælge den mest omkostningseffektive løsning.
Læs mere
Lineær aktuator LA12
LINAK elektriske aktuatorer - præcise bevægelser på pakkemaskiner play-icon

LINAK elektriske aktuatorer - præcise bevægelser på pakkemaskiner

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien

Filer

Fokus på industriel automatisering

Brochuren beskriver forskellige muligheder for at udnytte aktuatorsystemer til at øge produktiviteten i industriel automatisering.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til industriel automatisering

Aktuatorer fra LINAK sikrer en enkel, præcis og jævn bevægelse med nøjagtig læssepræcision inden for moderne industriel automatisering.

Læs mere

Videoer om pakkemaskiner

Læs mere om elektriske aktuatorer til pakkemaskiner. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os