Kontakt os her
Industriel automatisering

Løsninger til industriel automatisering

Aktuatorer fra LINAK sikrer en enkel, præcis og jævn bevægelse med nøjagtig læssepræcision inden for moderne industriel automatisering.

Aktuatorløsninger til industriel automatisering

Større effektivitet er et nøgleord i moderne industriproduktion. Virksomhederne leder konstant efter nye måder at optimere produktionen og reducere energiforbruget. Samtidig stiller både lovgivningen og fagforeningerne krav om bedre ergonomi for medarbejderne for at nedbringe sygefravær, der skyldes arbejdsrelaterede skader eller sygdom. Med en intelligent aktuatorløsning får du alle fordele ved at:

  • Skifte til energibesparende og vedligeholdelsesfrie elektriske aktuatorer
  • Vælge intelligente aktuatorer, testet til at modstå krævende forhold
  • Installere løsninger der er lette at tilpasse, så ergonomien forbedres

Uanset om du producerer loddeovne, pakkesystemer, svejseudstyr, tekstilmaskiner, stangautomater, eller transportbånd, så kan du forbedre anlægget med en elektrisk aktuatorløsning. Aktuatorløsninger fra LINAK® kan f.eks. bruges til at justere højden, foretage præcis læsning af emner eller foretage hurtige tilpasninger til forskellige størrelser – så medarbejderne opnår en bedre ergonomi, og virksomheden samtidig sparer omkostninger.

Spar energi og bekostelig vedligeholdelse
I modsætning til andre lignende typer systemer er løsninger fra LINAK hverken udstyret med slanger, pumper eller kompressorer. Det betyder, at der ikke er risiko for olielækage, og at der ikke kræves nogen vedligeholdelse, nedetiden minimeres og aktuatorens levetid forlænges betragteligt. Samtidig er aktuatorernes strømforbrug i standby tæt på nul, hvilket gør dem til den mest omkostningseffektive løsning.

Vælg en holdbar aktuator med intelligens
Aktuatorer fra LINAK gennemgår grundige test, før de bliver frigivet til salg. De er udviklet til at kunne modstå selv de mest krævende forhold og tåler rengøring, uden at den indvendige elektronik tager skade. Det er vigtigt både for at undgå tidskrævende nedbrud og af hensyn til medarbejdernes sikkerhed.

Nem installation og bedre ergonomi
De elektriske aktuatorer er nemme at installere og kræver kun strøm- og datakabel for tilslutning til industrielle maskiner. Løsninger fra LINAK kan tilpasses, så de kan bruges sammen med stort set alle industrimaskiner og er nemme at integrere med næsten alle eksisterende styresystemer. Det sikrer en markant bedre ergonomi.

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Filer

Fokus på industriel automatisering

Brochuren beskriver forskellige muligheder for at udnytte aktuatorsystemer til at øge produktiviteten i industriel automatisering.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os