Industriel automatisering

Løsninger til industriel automatisering

LINAK aktuatorer er designet til intelligent bevægelse, præcis justering og præcis læsning inden for moderne industriel automation.

Løsninger til industriel automatisering

LINAK aktuatorer er designet til intelligent bevægelse, præcis justering og præcis læsning inden for moderne industriel automation.

Aktuatorløsninger til industriel automatisering

Øget effektivitet er et af nøgleordene i moderne industriproduktion. Virksomhederne leder konstant efter nye måder at optimere produktionen og reducere energiforbruget på. Samtidig stiller både lovgivningen og fagforeningerne krav om bedre  ergonomi for medarbejderne for at nedbringe sygefravær, der skyldes arbejdsrelaterede skader eller sygdom. Med en intelligent aktuatorløsning får du alle fordele ved at:

  • Skifte til energibesparende og vedligeholdelsesfrie elektriske aktuatorer
  • Vælge intelligente aktuatorer, testet til at modstå krævende forhold
  • Installere løsninger, der er lette at tilpasse, så ergonomien forbedres

Uanset om du producerer loddeovne, pakkesystemer, svejseudstyr eller tekstilmaskiner, stangautomater, transportbånd eller materialehåndteringsudstyr, så kan du forbedre anlægget med en elektrisk aktuatorløsning. LINAK aktuatorløsninger kan f.eks. bruges til at justere højden, foretage præcis læsning af materialer eller foretage hurtige tilpasninger til forskellige størrelser - så medarbejderne opnår en bedre ergonomi, og virksomheden samtidig sparer omkostninger.

Spar energi og omkostningstung vedligehold
I modsætning til andre typer aktuatorsystemer har LINAK løsningerne hverken slanger, pumper eller kompressor. Det betyder, at der ikke er risiko for olielækage - og det gør vedligehold overflødig, minimerer nedetiden og forlænger aktuatorens levetid betragteligt. Samtidig er LINAK aktuatorernes strømforbrug ved standby tæt på nul, og dermed er de den mest omkostningseffektive løsning.

Vælg en holdbar aktuatorløsning med intelligens
LINAK aktuatorerne gennemgår grundige test, før de frigives til salg. De er designet til at køre selv under meget krævende forhold og tåler vask, uden at den indvendige elektronik tager skade. Det er vigtigt både for at undgå tidskrævende nedbrud og af hensyn til medarbejdernes sikkerhed.

Enkel installation og bedre ergonomi
De elektriske aktuatorer er enkle at installere og kræver kun strømledning og datakabel til tilslutning til industrimaskinen. LINAK løsningerne kan tilpasses, så de kan bruges sammen med stort set alle maskiner og automatiserede køretøjer, og de er enkle at integrere med næsten alle eksisterende styresystemer. Det sikrer en markant bedre ergonomi.

LINAK TECHLINE R&D og produktion – bag scenen play-icon

LINAK TECHLINE R&D og produktion – bag scenen

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien

Move for the Future – aktuatorer med integreret styring play-icon

Move for the Future – aktuatorer med integreret styring

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Filer

Fokus på industriel automatisering

Brochuren beskriver forskellige muligheder for at udnytte aktuatorsystemer til at øge produktiviteten i industriel automatisering.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Move on - go electric!

Læs om fordelene ved aktuatorløsninger sammenlignet med hydrauliske systemer.

Move for the Future

Læs mere om fremtidens justeringsløsninger med IC-aktuatorer.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.