Kontakt os her
Industriel automatisering

Systemer til loddeovne

Aktuatorsystemerne fra LINAK løfter dæksler og døre på loddeovnen til ventilation, så medarbejderne kan arbejde sikkert.

Loddeovne

Aktuatorer øger sikkerheden ved arbejde med loddeovne

Overalt i verden har forbrugerne stigende fokus på sikkerhed. Medarbejderne skal sikres mod arbejdsrelaterede skader, og samtidig skal produktkvaliteten være i top. Omkostningerne skal reduceres og effektiviteten øges. Med en elektrisk lineær aktuatorløsning kan alle kravene opfyldes på én gang.

  • Intelligente aktuatorer overvåger og styrer bevægelige dele
  • En ren løsning uden risiko for olielækage
  • Omkostningseffektiv og enkel at installere og ingen regelmæssig vedligehold

Temperaturen i en moderne loddeovn kan let nå 200 grader på få minutter. Det giver risiko for overophedning af materialerne i ovnen og indebærer en alvorlig sundhedsrisiko for operatøren. Elektriske lineære aktuatorer kan bruges til at åbne og lukke ovnlåger og ventilationsdøre sikkert og samtidig levere nyttige oplysninger til operatøren.

Øget sikkerhed med intelligente aktuatorer
Aktuatorerne giver tilbagemeldinger, så der altid er overblik over processen - også i tilfælde af strømsvigt, hvor bremser og låsefunktionen holder dækslet i position. Den vigtigste parameter er operatørens sikkerhed. Samtidig kan en intelligent aktuatorløsning forbedre både kvalitet og effektivitet ved at justere ventilationen, så temperaturen i ovnen justeres korrekt. 

Få en enkel og ren installation
LINAK aktuatorløsninger er lette at installere og integrere med andre styresystemer. Derudover har elektriske aktuatorer ingen slanger, pumper eller kompressorer. Det er en ren løsning uden risiko for olielækage.

Optimal omkostningseffektivitet og minimalt vedligehold
Elektriske aktuatorer kræver ingen vedligehold - heller ikke, når de kører under krævende forhold. De bruger mindre energi og øger generelt effektiviteten. Med aktuatorer i parallelkørsel undgår man også risikoen for, at lågen bliver vredet eller sidder fast, og på den måde undgår man driftsforstyrrelser.
Læs mere
Lineær aktuator LA31
Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Filer

Fokus på industriel automatisering

Brochuren beskriver forskellige muligheder for at udnytte aktuatorsystemer til at øge produktiviteten i industriel automatisering.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til industriel automatisering

Aktuatorer fra LINAK sikrer en enkel, præcis og jævn bevægelse med nøjagtig læssepræcision inden for moderne industriel automatisering.

Læs mere

Videoer om loddeovne

Læs mere om vores elektriske aktuatorteknologi til loddeovne. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os