Kontakt os her

Ledelse

Engagementet i vores værdier er det, der driver vores kultur og i sidste ende styrer den måde, vi driver forretning på. Vi giver vores medarbejdere indflydelse og placerer beslutningstagningen tæt på kunden og deres udfordringer. Kundernes tillid er altafgørende for os, og vi er stolte over at blive anerkendt som en pålidelig partner overalt i verden. Vores rammer for global forretningsetik, compliance-politikker og adfærdskodeks udgør fundamentet for denne tillid.

 

Forretningsførelse og etik

 

Vores retningslinjer for, hvordan vi driver forretning, og vores adfærdskodeks sikrer, at vores indsats er etisk og systematisk med gennemsigtige procedurer og et stærkt ansvar for handling. Det gælder for vores medarbejdere såvel som for de forretningspartnere og leverandører, der optræder på vores vegne.

 
 

LINAK medarbejdere på fabrik

 
 

Politikker

Vi går op i at beskytte vores medarbejderes og andre interessenters sundhed, trivsel og sikkerhed og reducere miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter. Vores politikker gør det muligt for vores medarbejdere at arbejde målrettet og få succes på deres arbejds- og livsrejse, samtidig med at de hjælper os med at nå vores mål for vækst og ESG-ambitioner.

Politik for miljø, kvalitet og arbejdsmiljø

 

Virksomhedens sociale ansvar

Som en troværdig og pålidelig partner har kunder tiltro til os og vores produkter, ikke kun for deres kvalitet, men også for måden, de er bygget på - både miljømæssigt og socialt ansvarligt. Det kommer fra et fokus på løbende forbedringer, ikke kun i forhold til at forny vores produkter og løsninger, men også i forhold til hvordan vi gør dem mere ansvarlige. Vi baserer vores beslutninger på sund fornuft og trinvise forbedringer. Derfor arbejder LINAK ® aktivt med fem vigtige områder:

  • We improve your life.
  • Vi tager os af hinanden
  • Vi passer på miljøet
  • Vi er lokalt engagerede og globalt bevidste
  • Vi sætter forventninger
 

Virksomhedens sociale ansvar § 99a – 2024

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os