Kontakt os her
Om LINAK Innovation

Innovation


Ikon - værdien innovation

Innovation er en del af vores DNA. Vi tager styringen og har modet til at realisere det. Vi forbedrer dit liv ved at omsætte idéer til fremtidens værdiskabende løsninger.

 

 

Innovation er at gøre gode idéer til virkelighed
LINAK opstod ud af en innovativ idé – den elektriske aktuator – og gennem de seneste årtier har utallige nye innovative produkter og komplette systemer set dagens lys.

Hele vores virksomhed er funderet på et ønske om at omsætte nye idéer til innovative produkter. Kulturen hos LINAK giver plads til, at alle kan komme op med nye idéer, og vi spotter nye tendenser og afdækker behovene i markedet. 

Vores erfarne og højtuddannede ingeniører rundt om i verden giver os  det bedste udgangspunkt for at udvikle meningsfyldte løsninger og værdiskabende produkter til kunderne.  

Det er det, der skal til, for reelt at kunne forbedre livet for forbrugere og slutbrugere globalt.

Det er alle medarbejdere hos LINAK bevidste om, og vi deler alle ansvaret. 

 
 
'Jeg tror, at vi snart kan fejre 25 års jubilæum med LINAK. Og det kan vi, fordi de altid leverer produkter af høj kvalitet, tænker innovativt og følger markedstendenserne.'
Lars Philip Knudsen, CEO, Able Nordic A/S
 
John H. Frost, EVP, LINAK A/S

'De store idéer til nye produkter kommer sjældent fra én person eller afdeling alene. De store succeser bliver ofte skabt ud fra robuste nye teknologier, som indgår i værdiskabende løsninger til kunderne - eller afdækning af oversete markedsbehov kombineret med innovativ teknologi. Ægte innovation kræver holdindsats – og hos os bidrager alle.'

John H. Frost, EVP, LINAK A/S
 
Peter Gravesen, Senior PM, R&D, LINAK A/S

'Når vi arbejder med implementering af nye teknologier, sørger vi for at gøre processen så åben som muligt. Vi indbyder ofte medarbejdere fra andre dele af organisationen til at deltage. Det kan være medarbejdere med særlige kompetencer, én der lige har en original idé og sommetider også eksterne eksperter. På den måde sikrer vi, at vi både udnytter den eksisterende ekspertise og ikke går glip af vigtige bidrag. Dermed lærer vi også alle noget nyt, og vores kunder kan være sikre på, at de er på forkant med markedet, når de samarbejder med LINAK.'

Peter Gravesen, Senior PM, R&D, LINAK A/S
 
 
Om LINAK - Innovation er en del af vores DNA

Innovation er en del af vores DNA
Hele LINAK organisationen har innovation i blodet. Fra produktudvikling til leveranceprocesser og logistik i topklasse - vi tilpasser og forbedrer hele tiden arbejdsgangene, ofte i samarbejde med kunderne. Vi opfordrer den enkelte medarbejder til at arbejde innovativt.
Læs mere...

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os