Aktuatorsystemer til komfortmøbler
Alle senge kan blive endnu bedre. Både robuste senge med en tung boxmadras og lette senge med lamelbund - og andre typer komfortmøbler, f.eks. lænestole - kan blive endnu mere komfortable med en elektrisk justeringsløsning. LINAK designer og leverer komplette, modulopbyggede aktuatorsystemer, der let og enkelt kan integreres i alle typer komfortmøbler.

Forskellige behov kræver forskellige løsninger
Vi leverer både standard og avancerede aktuatorsystemer til elevationssenge. Begge typer har en høj løftekapacitet for at sikre den maksimale fleksibilitet uanset valget af madras.

Et Standard aktuatorsystem anvendes til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende, som samtidig har moderne funktioner som lys under sengen og samtidig kørsel. Standard systemet består rent teknisk af Standard udgaven af LINAK® TWINDRIVE® dobbeltaktuator eller et LA18 IC single aktuatorsæt, samt en håndbetjening.

 Advanced aktuatorsystemet er til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende samt de andre funktioner, vi kender fra standardsystemerne, men som samtidig er udstyret med supplerende funktioner såsom foretrukken indstilling, massage og ekstra indstillingsmuligheder. Advanced systemet består rent teknisk af Advanced udgaven af LINAK® TWINDRIVE® dobbeltaktuator eller et LA18 IC single aktuatorsæt, en egnet håndbetjening og forskelligt ekstra tilbehør.

Systemoversigt

7 gode grunde

Her er 7 gode grunde til at vælge LINAK aktuatorsystemer til dine elevationssenge.

Vis mig

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.