LINAK single- og dobbeltaktuatorsystem til komfortmøbler i hjemmet
Aktuatorsystemer til komfortmøbler
Alle senge kan gøres lidt mere behagelige Både robuste senge med tunge boksmadrasser og lette senge med lamelbund og lænestole bliver endnu mere behagelige med indbygget elektrisk justering. LINAK designer og leverer komplette, modulopbyggede aktuatorsystemer, der let og enkelt kan integreres i alle typer komfortmøbler.

Forskellige behov kræver forskellige løsninger
Vi tilbyder kraftige og kompakte single aktuatorsystemer og intelligente dobbeltaktuatorsystemer - primært til elevationssenge. Begge typer har en høj løftekapacitet for at sikre den maksimale fleksibilitet uanset valget af madras.

  • Et single aktuatorsystem består typisk af to individuelle lineære aktuatorer, der sørger for justering af sengen, en kontrolboks, håndbetjening og et udvalg af ekstra tilbehør

  • Et dobbeltaktuatorsystem er en enhed med to integrerede motorer til justering og en kontrolboks. Håndbetjening og eventuelt tilbehør tilsluttes let og enkelt

Bæredygtige og miljøvenlige systemer
Miljøvenlighed får en stadigt større betydning. LINAK anvender ZERO™ teknologi, der reducerer strømforbruget ved standby til kun 0,1W. Vores CBH kontrolbokse og TWINDRIVE® motorer med ekstern strømforsyning produceres som standard med lavt strømforbrug ved standby. Kig efter ZERO™ mærket, der angiver produkter med lavt strømforbrug ved standby.

Vedligeholdelsesfrie produkter
Som førende mærke ved vi, at I forventer kvalitet ned til mindste detalje. Alle LINAK aktuatorsystemer til komfortmøbler gennemgår en 100% funktionstest. Nye produkter gennemgår en omfattende serie af gentagelsestest. Resultatet er, at vores aktuatorsystemer er stort set vedligeholdelsesfrie, når de er blevet installeret.

Få mere plads under applikationen
LINAK motorsystemet er pænt gemt væk under sengen. Systemet integreres usynligt i applikationsdesignet og sikrer maksimal pladsudnyttelse og let adgang ved rengøring - eller ekstra opbevaringsplads.

Nyheder & artikler

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.