Aktuatorsystemer til komfortmøbler
Alle senge kan gøres lidt mere behagelige Både robuste senge med en tung boksmadras og lette senge med lamelbund - og andre typer komfortmøbler - kan kombineres med en elektrisk justeringsløsning, der giver øget komfort. LINAK designer og leverer komplette, modulopbyggede aktuatorsystemer, der let og enkelt kan integreres i alle typer komfortmøbler.

Forskellige behov kræver forskellige løsninger
Vi leverer både standard og avancerede aktuatorsystemer til elevationssenge. Begge typer har en høj løftekapacitet for at sikre den maksimale fleksibilitet uanset valget af madras.

Et standardaktuatorsystem  anvendes til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende, som samtidig har moderne funktioner som lys under sengen og samtidig kørsel. Standard systemet består rent teknisk af Standard udgaven af LINAK® TWINDRIVE™ dobbeltaktuatoren , en egnet håndbetjening og det tilhørende kabel.

De avancerede aktuatorsystemer  er designet til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende samt de andre funktioner, vi kender fra standardsystemerne, men som samtidig er udstyret med supplerende funktioner såsom favoritindstillinger, massage og ekstra indstillingsmuligheder. Advanced systemet består rent teknisk af Advanced udgaven af en LINAK TWINDRIVE™ dobbeltaktuator, en egnet håndbetjening, tilhørende strømforsyning og diverse ekstra tilbehør.

Systemoversigt

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.