Kontakt os her
System

Standard aktuatorsystemer til elevationssenge

Et standardaktuatorsystem anvendes typisk til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende, som samtidig har moderne funktioner som lys under sengen og samtidig kørsel.

Standardaktuatorsystemer til komfortmøbler: Standard LINAK® TWINDRIVE™ dobbeltaktuator, håndbetjening og app.

Standard systemet kan bestå af enten Standard udgaven af LINAK® TWINDRIVE® dobbeltaktuatoren eller LA18 IC single aktuatoren, samt en håndbetjening.

Standard udgaven af LINAK® TWINDRIVE® består af en dobbeltaktuator med lavt støjniveau og pladsbesparende indbygningsmål, der frigør mest muligt plads under sengen. Systemet leveres som en samlet enhed - to aktuatorer bygget sammen med integreret kontrolboks.

Standard udgaven af LA18 IC (integreret styring) single aktuatorsættet er et kompakt, støjsvagt aktuatorsystem med en løftekraft på op til 6.000 N i tryk.

Løsningerne er designet til direkte integration – typisk i en elevationsseng – uden at gribe ind i det overordnede design.

Forskellige systemer til forskellige løsninger
Med Standard udgaverne af både den innovative LINAK TWINDRIVE® dobbeltaktuator og den kompakte og kraftige LA18 IC aktuator har du mange forskellige systemmodeller at vælge imellem. Det er sengens generelle design, der afgør, hvilken model der er den rette til din applikation.

TD4 Standard dobbeltaktuator er den ideelle løsning til senge med lamelbund med standard madrasstørrelse og behov for justerbar hovedende og fodende.

TD5 Standard dobbeltaktuator er den ideelle løsning til boxmadrasser med justerbar hovedende og fodende, da løftekapaciteten går op til 7.000 N.

LA18 IC Standard single aktuator er egnet til alle typer senge designet specielt til single aktuator, da en LA18 IC aktuator løfter op til 6.000 N i tryk. IC teknologien betyder færre kabler og monteringsdele sammenlignet med andre single aktuatorsystemer. Den understøtter justerbar hovedende og fodende med mulighed for at tilføje ekstra indstillingsmuligheder såsom fod- eller nakkestøtte.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dual aktuatorer i Slovakiet play-icon

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dobbeltaktuatorer i Slovakiet

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os