Kontakt os her

LINAK aktuatorløsninger er fleksible og tilpasses ofte for at opfylde et specifikt krav fra en kunde. Samtidig samarbejder LINAK med en række gode underleverandører, der supplerer med tredjepartsprodukter, så vi kan skræddersy løsningerne til stort set ethvert behov.

Vi har stort fokus på at opfylde kundernes behov. Vi tilstræber altid at udvikle den optimale løsning. Derfor udvikler vi konstant nye funktioner og egenskaber til LINAK aktuatorerne, eksempelvis integreret styring og CAN-bus. 

Vi kan ikke altid udvikle den optimale løsning udelukkende med dele fra LINAK. Derfor samarbejder vi med tredjepartsleverandører, der bidrager til at sikre, at vores kunder kan få præcis den løsning, der opfylder markedsefterspørgslen. 

På baggrund af leverandørsamarbejderne tilbyder LINAK et udvalg af tredjepartsprodukter, der er kompatible med vores aktuatorer. Du kan læse mere om produkterne samt hvordan du øger din aktuatorløsnings ydeevne med eksempelvis eksterne kontrolbokse til single eller parallel kørsel på denne hjemmeside:

Tredjepartsprodukter

Vi tilbyder produkter, der garanterer og øger sikkerheden i applikationer udstyret med LINAK aktuatorer - også når tredjepartsprodukter indgår i løsningen. Derudover tilbyder vi et udvalg af betjeninger, eksempelvis trådløs betjening og betjeningsenheder, der tåler brug under krævende forhold.

Tredjepartsprodukterne er kompatible med aktuatorer til de fleste industrielle applikationer. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, eller hvis du har brug for råd, vejledning og inspiration.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os