Kontakt os her
Præsentation af DESKLINE®
DESKLINE fra LINAK er en serie af driftssikre aktuatorløsninger til forskellige typer borde, arbejdsstationer, køkkener og meget andet. Løsningerne tilpasses til dit design både med hensyn til funktion og æstetik, og med LINAK Plug and Play™ er løsningerne lette at samle.

Siden 1990 har LINAK været med til at redefinere den moderne indretning af arbejdspladser rundt om i hele verden med elektrisk højdejustering af kontorborde og arbejdsstationer - ofte i tæt samarbejde med producenter eller eksterne designere.

DESKLINE indgår i en tæt relation med kunden ved udvikling af nye og innovative ergonomiske løsninger til kontorborde, arbejdsbænke og køkkener. Ud over det brede produktsortiment af aktuatorer og søjler af høj kvalitet sætter LINAK nye standarder på området med teknologier såsom PIEZO™ og ZERO™ og med vores indsats for at øge brugen af PVC-fri materialer i produkterne. Målet er at sikre slutbrugeren en bedre komfort og øge efterspørgslen efter dit produkt.

Vi er vært for samarbejder som “ Design Meets Movement”, hvor nogle af verdens mest kreative og innovative designere inden for justerbare møbler deltager.

Det har været en stor succes, og LINAK DESKLINE er markedets førende mærke af justeringsløsninger af høj kvalitet. Vi nyder et godt omdømme alle steder og indgår som en dedikeret partner og rådgiver med bredt kendskab til anvendelsesområder, lovgivning og markedet helt generelt.

LINAK DESKLINE er en selvstændig, strategisk forretningsenhed, der trækker på vores datterselskaber og serviceafdelinger overalt i verden.

Læs mere om DESKLINE aktuatorløsninger på hjemmesiden under DESKLINE eller på siderne om det pågældende anvendelsesområde.

Læs mere om LINAK Group på www.linak.com/about.
Moving is Living play-icon

Moving is Living

Rejs dig op for din sundhed play-icon

Rejs dig op for din sundhed

Kvinde står ved et hæve-/sænkebord med LINAK produkter. play-icon

Bedre sundhed med hæve-/sænkeborde

Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning play-icon

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning

play-icon

DPG bordbetjeninger – designet til at skabe adfærd

play-icon

Brug dit hæve-/sænkebord bedre med Desk Control App

Kontormedarbejder, der står ved et højdejusterbart bord udstyret med 3-trins LINAK High-speed løftesøjle play-icon

DL PLUS™ High-speed løftesøjler

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Fokus på køkkener

Tag dit køkken til det næste niveau Kun fantasien sætter grænser for, hvordan elektrisk justering kan lette arbejdet i fremtidens køkkener.

Fokus på standere til skærme og displays

Bring jeres budskaber i øjenhøjde - bedre kommunikation med elektrisk indstilling af standere til skærme og displays.

Fokus på butiksindretning

Højdejusterbare diske og skranker med LINAK elektriske aktuatorer giver den enkelte medarbejder mulighed for at vælge en korrekt og behagelig arbejdsstilling til alle de forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag.

Anti-kollisionsløsninger til kontorborde

Beskyt dit elektriske hæve-/sænkebord mod potentielle skader, både når det kører op og ned. Bliv klogere på anti-kollisionsløsningerne fra LINAK.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os