Kontakt os her
Butiksinteriør

Løsninger til butiksinteriør

LINAK elektriske aktuatorsystemer anvendes til trinløs og lydløs højdejustering af butiksinteriør som diske og kasseskranker.

Butiksinteriør med aktuatorløsninger

Fagforeningerne og arbejdsmiljømyndighederne har i de seneste år sat fokus på korrekt ergonomi i en række udvalgte jobfunktioner. Ekspedienter og kasseassistenter er blandt de seneste grupper, der har været i fokus. Når diske og skranker kan justeres, gør det opgaven lettere for medarbejderne. Moderne aktuatorteknologi giver en række fordele.

  • Bredt produktudvalg giver stor fleksibilitet i designet
  • Kvalitet, driftsikkerhed og bedre ergonomi
  • Driftsikre og vedligeholdelsesfrie aktuatorer

Hovedpine og ondt i ryggen på grund af dårlig ergonomi og forkerte arbejdsstillinger giver lavere effektivitet og højere sygefravær blandt butikspersonale overalt i verden. Med LINAK aktuatorløsninger til diske og skranker kan du tilbyde butiksejerne elegante og justerbare interiørløsninger, der kan forebygge arbejdsbetingede helbredsproblemer. Det giver en række fordele på et konkurrencepræget marked.

Den optimale løsning til dine produkter
Gennem mere end 30 år har LINAK udviklet verdens bredeste produktsortiment inden for elektriske lineære aktuatorer. Kombinationsmulighederne er stort set uendelige, da alle typer af aktuatorer, kontrolbokse og fjerbetjeninger kan indgå i alle opsætninger. Vi har gjort løsningerne enkle at installere, så du sparer tid og penge, og med mange funktioner at vælge imellem har du frie hænder i designet.

Integrer trinløs justering i dit design
Moderne elektriske aktuatorsystemer bruges til trinløs og næsten lydløs bevægelse og justering af møbler. Samtidig er LINAK løsningerne kompakte i designet og enkle at installere - så du sparer både tid og penge. Vi tilbyder et bredt produktudvalg og mange forskellige funktioner, så producenterne stadig har frihed og fleksibilitet ved design af møblerne. Det giver mulighed for elegante løsninger og optimal ergonomi og brugervenlighed for slutbrugerne.

Grundigt testede aktuatorer med lang levetid
Alle produkter fra LINAK gennemgår grundige test, før de forlader fabrikken. Løsningerne med den komplette funktionalitet kører perfekt år efter år, uanset forholdene. Vores omfattende test sikrer dig en vedligeholdelsesfri løsning.

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Fokus på butiksindretning

Højdejusterbare diske og skranker med LINAK elektriske aktuatorer giver den enkelte medarbejder mulighed for at vælge en korrekt og behagelig arbejdsstilling til alle de forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os