Kontakt os her
Butiksinteriør

Butiksdiske

LINAK aktuatorløsningerne sikrer en jævn og støjsvag justering af diske og skranker i butikker, banker og andre kassesystemer.

Butiksdiske

Elegante aktuatorløsninger til butiksdiske

Ud fra et ønske om at forbedre ergonomien og generelt skabe en optimal kundeoplevelse vælger butiksejerne at installere højdejusterbare diske og kasseskranker. Med LINAK elektriske aktuatorer kan du tilbyde dine kunder disksystemer, der kan justeres individuelt med en avanceret og støjsvag løsning. Både du og applikationerne får flere konkurrencefordele på markedet.

  • Bredt udvalg af modeller, der alle er lette at indbygge
  • Designvenlig løsning til trinløs justering
  • Holdbare og vedligeholdelsesfrie aktuatorer

Funktion er det vigtigste, når man designer højdeindstilleligt butiksinteriør. Butiksejerne ønsker at nedbringe sygefraværet på grund af fysisk belastning, og de arbejder konstant på at optimere kvaliteten og effektiviteten i mødet med kunderne. LINAK aktuatorer bruges til trinløs og støjsvag højdeindstilling af butiksdiske, så dit produkt kommer til at fungere optimalt får både butiksejeren, personalet og kunderne.

Utallige løsninger at vælge mellem
I mere end 30 år har LINAK udviklet elektriske aktuatorløsninger, hvor alle komponenter passer sammen. Du kan sammensætte præcis den højdejusteringsløsning, der passer til de butiksdiske, du tilbyder. LINAK Plug & Play™ gør det superlet at installere løsningerne og integrere dem i møblets design.

Løsninger, der integreres i designet
Komponenterne kan kombineres på utallige måder, og det kompakte LINAK design giver dig mulighed for at tilbyde detailhandlen en disk med trinløs og hurtig højdejustering indbygget i designet - og ikke som ekstraudstyr, der skal eftermonteres. Funktionalitet og intuitiv betjening går op i en højere enhed og giver bedre ergonomi og brugervenlighed for alle brugere. Du har samtidig helt frie hænder i designet af butiksinteriøret.

Holdbare aktuatorer med lang levetid
Alle produkter fra LINAK gennemgår omfattende test, før de forlader fabrikken. På den måde sikrer vi, at de justeringsløsninger, du som producent tilbyder dine kunder i detailhandlen, er holdbare og driftssikre med en lang levetid. Vores grundige testmetoder er din garanti for, at produkterne fungerer fejlfrit og opfylder specifikationerne helt uden behov for vedligehold.  

Læs mere
Systemer til butiksinteriør
DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

Fokus på butiksindretning

Højdejusterbare diske og skranker med LINAK elektriske aktuatorer giver den enkelte medarbejder mulighed for at vælge en korrekt og behagelig arbejdsstilling til alle de forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Løsninger til butiksinteriør

LINAK elektriske aktuatorsystemer anvendes til trinløs og lydløs højdejustering af butiksinteriør som diske og kasseskranker.

Læs mere

Systemer til butiksdiske

Elektrisk højdejustering med et lineært aktuatorsystem bliver mere og mere populært i indretningsløsninger til detailhandlen. LINAK følger udviklingen og tilbyder flere systemløsninger, så OEM-producenterne kan tilbyde ergonomiske og kundevenlige disksystemer. Systemerne omfatter integrerede søjler, søjler med motorhus og indbyggede aktuatorer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os