Kontakt os her
Teknologi & trend

Vi gør det komplekse enkelt – med Plug & Play™

LINAK Plug & Play™ løsninger gør det let at samle justerbare kontorborde, borde, diske, skranker og arbejdsstationer og samtidig spare tid, optimere logistikken og øge effektiviteten.

Plug & Play™ - teknologi og trends
LINAK tilbyder et af markedets bredeste produktsortimenter. Vi udvikler og leverer løsninger, hvor alle komponenter passer sammen - og fungerer som en helhed. Det er ægte systemer , hvor alle dele passer sammen, så du som producent kan fokusere på design, stabilitet og møblets æstetik. 

Som en global markedsleder leverer vi Plug & Play elektriske højdejusterbare løsninger til kontorborde, borde, diske, skranker og arbejdsstationer, som benyttes af mange mennesker hver eneste dag.

Spar tid og penge
LINAK løsninger til køkkener og arbejdsstationer giver en lang række fordele. For det første sparer du tid ved samling af bordet. LINAK produkterne kan integreres diskret i designet, og de er meget lette at montere. 

Alle dele passer sammen, og på den måde kan du benytte den samme type kontrolboks til alle LINAK søjler og aktuatorer. Med færre varianter at håndtere og lagerføre, optimerer vi logistikken. Samtidig gør det administrationen lettere, og du sparer tid og penge.

Ægte plug and play!

Filer

Desk Frame 1 brochure

Oplev LINAK konceptet ‘Desk Frame 1’ - en komplet stelløsning til højdejusterbare kontorborde - alt du behøver for at bygge dit hæve-/sænkebord. Løsningen består af tre elementer: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (indeholdende søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Fødder.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Anti-kollisionsløsninger til kontorborde

Beskyt dit elektriske hæve-/sænkebord mod potentielle skader, både når det kører op og ned. Bliv klogere på anti-kollisionsløsningerne fra LINAK.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os