Teknologi & trend

Vi gør det komplekse enkelt – med Plug & Play™

LINAK Plug & Play™ løsninger gør det let at samle justerbare kontorborde, borde, diske, skranker og arbejdsstationer og samtidig spare tid, optimere logistikken og øge effektiviteten.

LINAK tilbyder markedets bredeste produktsortiment. Vi udvikler og leverer løsninger, hvor alle komponenter passer sammen - og fungerer som en helhed. Det er ægte systemer , hvor alle dele passer sammen, så du som producent kan fokusere på design, stabilitet og møblets æstetik. 

Som global markedsleder leverer vi Plug & Play elektriske højdejusterbare løsninger til kontorborde, borde, diske, skranker og arbejdsstationer, som benyttes af mange mennesker hver eneste dag.

Spar tid og penge
LINAK løsninger til køkkener og arbejdsstationer giver en lang række fordele. For det første sparer du tid ved samling af bordet. LINAK produkterne kan integreres diskret i designet, og de er meget lette at montere. 

Alle dele passer sammen, og på den måde kan du benytte den samme type kontrolboks til alle LINAK søjler og aktuatorer. Med færre varianter at håndtere og lagerføre, optimerer vi logistikken. Samtidig gør det administrationen lettere, og du sparer tid og penge.

Ægte plug and play!

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.