Kontakt os her
Mediestandere

TV-løftere

Aktuatorer fra LINAK løfter jævnt og støjsvagt tv-skærme indbygget i skabe, sengemiljøer eller andre møbler.

TV-løftere

Støjsvage aktuatorløsninger til tv-skærme

Store tv-skærme er blevet standard i boligindretningen, og mange forbrugere ønsker at kunne skjule skærmen, når den ikke er i brug. For nogle forbrugere stjæler den store skærm for meget plads, der kunne bruges til andre aktiviteter eller funktioner i boligen, og andre synes bare ikke, at den pynter i indretningen. Uanset begrundelsen kan LINAK aktuatorer løse opgaven og bidrage med yderligere fordele til din forretningsmodel.

  • Trinløs bevægelse fuldt integreret i designet
  • Driftsikre og holdbare aktuatorsystemer, der er lette at installere
  • Støjsvage løsninger med lavt strømforbrug ved standby

Vi bruger tv-skærme overalt. Vi er omgivet af dem både på arbejde, i det offentlige rum og derhjemme. Der er en stigende efterspørgsel efter at kunne justere tv-skærmens indstilling, enten for at få den optimale synsvinkel eller for at skjule den, når den ikke bruges. LINAK aktuatorer er det perfekte, motordrevne løftesystem til tv-skærme – eller andet AV-udstyr – indbygget i skabe, sengemiljøer eller andre møbler.

En bevægelsesløsning, der matcher designet
Trinløs bevægelse og intuitiv betjening. Sådan skal tv-skærmen kunne indstilles. LINAK aktuatorsystemerne er forsynet med en mekanisme til blød start og stop, som forhindrer ukontrollerede bevægelser, som kunne beskadige tv-skærmen. Samtidig er LINAK produkterne i et kompakt design, der let kan indpasses i møblets design.

Holdbare aktuatorsystemer, der er lette at montere
Alle produkter fra LINAK bliver testet grundigt, før de sendes på markedet. På den måde sikrer vi en lang levetid og fejlfri funktion. Den indbyggede PIEZO™ teknologi sørger for, at tv-skærmen ikke bliver beskadiget under indstilling. LINAK Plug and Play™ systemet sikrer en hurtig og nem montering af aktuatorerne – så du sparer både tid og penge.

En miljøvenlig løsning
Det er bedst, når tv-skærmen kan justeres uden at forstyrre brugeren. Med LINAK aktuatorer er støjniveauet minimalt, og med den indbyggede ZERO™ Technology har hele systemet et strømforbrug ved standby tæt på nul. 

 
Læs mere
Systemer til TV-løftere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Løsninger til mediestandere

LINAK søjlesystemer kan bruges til højdejustering og vinkling af monitorer i auditorier, udstillinger, møde- og konferencelokaler og i private boliger.

Læs mere
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os