Kontakt os her
Teknologi & trend

Anti-kollisionsløsningen beskytter kontorinventaret og de genstande, det kan køre ind i

Hvis du vil beskytte dine kontormøbler mod kollision, når bordet indstilles, har LINAK forskellige løsninger til borde og arbejdsstationer.

Hvis det er vigtigt for dig, at dine justerbare kontorborde har en lang levetid og kører sikkert, så har LINAK et udvalg af  løsninger. Når du integrerer dem i din applikation, undgår du, at det elektriske hæve-/sænkebord bliver beskadiget, hvis det skulle støde sammen med andre genstande.

LINAK tilbyder to  løsninger - Desk Sensor™ 1 (DS1) og PIEZO™. Begge løsninger kan integreres og tilbydes sammen med dit bord - enkeltvis eller i kombination!

Desk Sensor 1 er en ekstern kollisionssikring til borde

Desk Sensor 1 – ekstern sensorenhed med gyroskop 
Den er cirka samme størrelse som hætten på din kuglepen, og Desk Sensor 1 løsningen leveres som en installationsklar enhed, der kan integreres direkte i dit bord. Den kan kombineres med alle LINAK® løftesøjlesystemer, f.eks. et standardsystem med kontrolboks CBD6S eller et design med IC-løftesøjler (Integreret styring).

Desk Sensor 1 er højfølsom og kører driftstabilt uafhængigt af belastning og temperatur.

 
PIEZO er en kollisionssikringssensor til borde integreret i en løftesøjle

PIEZO  sensor - integreret i løftesøjlen
PIEZO™ Anti-Collision™ er en hardwarebaseret sensor, der integreres i løftesøjlen. Systemet kræver ingen installation, da løftesøjlen så at sige er født med sensoren. PIEZO kan leveres med de fleste løftesøjler fra LINAK.

Sensoren reagerer på direkte forhindringer, når hæve-/sænkebordet køres enten op eller ned. På den måde er bordet sikret mod skade, hvis det skulle køre ind i en genstand, der står i vejen.

 

Teknologi og trends - LINAK løsninger til borde
Du kan læse mere om vores løsninger til hæve-/sænkeborde og teknologien bag systemerne under Teknologi & trends

Beskyt det, der er vigtigt!

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Anti-kollisionsløsninger til kontorborde

Beskyt dit elektriske hæve-/sænkebord mod potentielle skader, både når det kører op og ned. Bliv klogere på anti-kollisionsløsningerne fra LINAK.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os