Kontakt os her
Mediestandere

Løsninger til mediestandere

LINAK søjlesystemer kan bruges til højdejustering og vinkling af monitorer i auditorier, udstillinger, møde- og konferencelokaler og i private boliger.

Søjleløsninger til mediestandere

Skoler og virksomheder har mange steder brug for at opsætte interaktive skærme og displays i kreative lærings- og arbejdsmiljøer. I boligen gælder det om at kunne justere tv-et til den helt rigtige synsvinkel. Med en LINAK løsning til displays, monitorstandere og TV får man mulighed for trinløs justering af udstyret og en lang række fordele.

  • Frihed i designet med kompakte løsninger 
  • Driftsikker justering med stærke aktuatorer
  • Støjsvag løsning, der er let at installere

Engang var en tavle det mest avancerede kommunikationsmiddel - i mødelokaler og klasseværelser overalt i verden. Derhjemme havde vi kun ét tv, der var placeret i stuen, og som regel var det så tungt, at det var umuligt at flytte rundt med. I dag indgår LINAK søjleløsninger i moderne kommunikationsløsninger til løft og justering af store skærme og displays og tv-skærme i boligen – det skaber større interaktion under møderne og i skoleundervisningen, og i hjemmebiografen kan vinklen justeres optimalt.

Kompakte løsninger giver designeren frie hænder
Enhederne fra LINAK er kompakte og robuste i designet. Du får frie hænder i designet af løsninger til møbler og boligindretning og avancerede, interaktive mødelokaler. Med en batteridrevet løsning fra LINAK er det slut med at trække strømkabler over gulvet. 

Stærke og holdbare løsninger
De store skærme skaber behov for robuste løsninger til justering af systemerne, f.eks. i konferencelokaler. LINAK aktuatorer gennemgår omfattende test. De klarer at løfte store, tunge skærme trinløst - og de holder i mange år.

Støjsvag løsning, der er let at installere
LINAK produkterne er støjsvage aktuatorløsninger af høj kvalitet. De er i et kompakt design, og LINAK løsningerne er altid lette at integrere i dine produkter. Der er ingen grund til ikke at tilbyde de bedste mediestandere på markedet.

 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Fokus på standere til skærme og displays

Bring jeres budskaber i øjenhøjde - bedre kommunikation med elektrisk indstilling af standere til skærme og displays.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os