Mediestandere

Standere til skærme og displays

LINAK søjlesystemerne bruges til motoriseret indstilling af højde og vinkel på standere til skærme og displays, f.eks. i klasseværelser, mødelokaler, bestyrelseslokaler og tv-studier.

Se video
Standere til skærme og displays

Løsninger til standere til skærme og displays

Trenden er tydelig. Interaktive skærme og displays vinder frem overalt fra klasselokaler til bestyrelseslokaler og studier, hvor de bruges til kreativ læring og effektive samarbejdsformer. For at sikre optimale synsforhold for alle og gøre skærmen tilgængelig er en elektrisk højdejusteringsløsning oplagt. Løsningerne fra LINAK løser nemt opgaven og giver samtidig en række andre fordele.

  • Driftsikker justering med stærke søjlesystemer
  • Støjsvag løsning, der er let at installere 
  • Frihed i designet med kompakte løsninger

Moderne skoler skal skabe læringsmiljøer, der forbereder eleverne på et arbejdsliv med projektarbejde og teamsamarbejder. Tavler og envejskommunikation er fortid. LINAK aktuatorløsninger bruges til trinløst løft og justering af store skærme og displays – det skaber større interaktion under møderne og i skoleundervisningen.

Stærke og holdbare løsninger
Udviklingen inden for skærme og displays går kun én vej - de bliver større og større. De store skærme skaber behov for holdbare løsninger til justering af systemerne, f.eks. i konferencelokaler. Aktuatorerne fra LINAK gennemgår grundige test, før de forlader vores fabrikker. De klarer at løfte store, tunge skærme trinløst og støjsvagt - og de holder i mange år.

Støjsvag løsning, der er let at installere
For ikke at forstyrre koncentrationen i undervisningen eller arbejdet i mødelokalet er det vigtigt, at skærmen kan justeres med mindst mulig støj. Produkterne fra LINAK er meget støjsvage løsninger i det karakteristiske kompakte LINAK design. Vores løsninger er enkle at installere og intuitive at bruge. 

Kompakte løsninger giver designeren frie hænder
Uanset om du designer møbler til bestyrelseslokaler eller interaktive og avancerede mødelokaler, kan de kompakte LINAK produkter let og diskret integreres i det generelle design. I vores store udvalg af løftesøjler er aktuatoren "skjult" indvendigt, så justeringsløsningen ikke forstyrrer helhedsindtrykket.

Læs mere
Standere til skærme og displays

Videoer

play-icon

LINAK DESKLINE avanceret produktion

play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

Fokus på standere til skærme og displays

Bring jeres budskaber i øjenhøjde - bedre kommunikation med elektrisk indstilling af standere til skærme og displays.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring

Med PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring får dit bord en lang levetid. Læs mere om de situationer, hvor du sætter pris på at have PIEZO på dit bord.

Bliv mobil

Gør udstyret mobilt med BA001 batteripakke. Læs mere om mobile løsninger i brochuren.

Løsninger til mediestandere

LINAK søjlesystemer kan bruges til højdejustering og vinkling af monitorer i auditorier, udstillinger, møde- og konferencelokaler og i private boliger.

Læs mere

Systemer til standere til skærme og monitorer

Til justering af store monitorer og skærme i mødelokaler, skoler eller studier efterspørges stærke og samtidig trinløse og støjsvage aktuatorsystemer. Afhængigt af dit design og dine krav til funktion tilbyder LINAK systemer bestående af: In-line søjler, søjler med motorhus eller indbyggede aktuatorer.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.