Kontakt os her
Teknologi & trend

LINAK 5-year Warranty

Vi har et mål om at levere fejlfri LINAK produkter til producenter og slutbrugere, og vores 5 års garanti på produkterne understreger vores ønske om at være en pålidelig partner.

5 års garanti - teknologi og trends

Aktuatorløsninger med 5 års garanti
Hos LINAK er vi stolte over vores høje kvalitetsniveau. Vi går altid efter det perfekte resultat - og du bør heller ikke nøjes med mindre. Som din bedste garanti for høj kvalitet tilbyder vi 5 års garanti på alle DESKLINE® produkter* til eksempelvis køkkener, kontorborde og arbejdsstationer.

LINAK tilbyder 5 års garanti fra produktionstidspunktet på alle DESKLINE produkter for, at produkterne lever op til specifikationerne og er fri for materiale- og produktionsfejl under brug og service. Batterier er omfattet af en garanti på 12 måneder.

Forhåbentlig får du aldrig behov for at gøre brug af garantien. Alle LINAK produkter gennemgår omfattende test, og vores DPPM (defekt pr. million producerede enheder) er usædvanligt lav. Det skyldes, at vi kun anvender komponenter af høj kvalitet og produktionsfaciliteter i verdensklasse, der betjenes af kompetente og erfarne medarbejdere.

Vi tilbyder med andre ord 5 års garanti som standard – og vi forventer, at den løsning eller det system, du vælger, fungerer fejlfrit meget længere.

* Batterier er som undtagelse omfattet af en garanti på 12 måneder.

Filer

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os