Teknologi & trend

LINAK 5-year Warranty™

Vi har et mål om at levere fejlfri LINAK produkter til producenter og slutbrugere, og vores 5 års garanti på produkterne understreger vores ønske om at indgå som en pålidelig partner.

Aktuatorløsninger med 5 års garanti
Hos LINAK er vi stolte over vores høje kvalitetsniveau. Vi går altid efter det perfekte resultat - og du bør heller ikke nøjes med mindre. Som din bedste sikkerhed for høj kvalitet tilbyder vi 5 års garanti på alle DESKLINE® produkter* til køkkener, kontorborde og arbejdsstationer – og mange andre formål.

Målet er, at du aldrig får behov for at gøre brug af garantien. Alle LINAK produkter gennemgår omfattende test, og vores DPPM (defekt pr. million producerede enheder) er usædvanligt lav. Det skyldes, at vi kun anvender komponenter af høj kvalitet, produktionsfaciliteter i verdensklasse og kompetente og erfarne medarbejdere.

Vi tilbyder med andre ord 5 års garanti som standard - og vi forventer, at den løsning eller det system fra LINAK, som du vælger, fungerer fejlfrit meget længere.

* Undtaget batterier dækket af en 12 måneders garanti

Filer

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.