Kontakt os her
Køkkener

Køkkenopbevaring

LINAK aktuatorer bruges til at hæve og sænke hyldemoduler i multifunktionelle køkkenøer.

Køkkener - opbevaring

Intelligent køkkenopbevaring med aktuatorløsninger

I moderne boliger integreres køkkenet i opholdsrummene. Vi vil være sammen omkring madlavningen, og køkkendesignerne må nytænke og skabe fleksible løsninger. Funktionalitet og pladsudnyttelse er nøgleordene. LINAK aktuator- og søjlesystemer kan indgå i intelligente opbevaringsløsninger til køkkener, og de giver producenterne en række klare fordele.

  • Enkel integration i de generelle design
  • Driftsikre og elegante systemer til unikke løsninger
  • Global partner med indgående markedskendskab

Intelligent boligindretning indebærer, at hver kvadratmeter skal udnyttes. Optimal pladsudnyttelse i køkkenet er en del af den nye trend. Et af de nye koncepter er praktiske løsninger til at pakke de ting væk, der ikke bruges, og skjule dem nedsænket i køkkenøen. LINAK elektriske aktuatorsystemer kan indgå i alle dine kreative løsninger til "intelligent indretning", så opbevaringspladsen i køkkenet udnyttes maksimalt.

Bevægelige hyldesystemer i elegant design
LINAK produkternes kompakte design gør det let at integrere dem i dine løsninger uden at forstyrre køkkenets enkle designlinjer. Med vores brede produktudvalg kan du skabe en løsning til alle de nye ideer, behov og ønsker.

Grundigt testede aktuatorer og søjler til unikke løsninger
Alle produkter gennemgår omfattende test, før de forlader fabrikken. Du får til gengæld mulighed for at indbygge justerbarhed i dine løsninger med lang levetid og minimalt vedligehold. Driftsikker, jævn og støjsvag justering kombineret med intuitiv betjening skaber unikke og elegante løsninger til opbevaring i køkkenet.

En global partner med stor erfaring
Gennem mere end 30 år har LINAK udviklet og produceret avancerede elektriske aktuatorsystemer. Vi har datterselskaber overalt på kloden og automatiserede fabrikker i Europa, Asien og USA, og det har givet os et indgående kendskab til markederne - vi lytter altid til kunderne.

Læs mere
Opbevaringssystemer til køkkener

Filer

Fokus på køkkener

Tag dit køkken til det næste niveau Kun fantasien sætter grænser for, hvordan elektrisk justering kan lette arbejdet i fremtidens køkkener.

Bring bevægelse ind i køkkenet

En sund arbejdsstilling er vigtig i alle vores daglige aktiviteter, både hjemme og på arbejde. LINAK har udviklet Baselift til højdejustering af køkkenborde.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Løsninger til køkkener

LINAK aktuatorsystemer anvendes til højdejustering af arbejdsborde og regulering af emhætter og hylder i moderne køkkenindretning.

Læs mere

Systemer til køkkenopbevaring

I moderne køkkenindretning stilles der krav om optimal udnyttelse af opbevaringspladsen, og det kræver kreative løsninger. LINAK tilbyder forskellige innovative systemløsninger til justerbare opbevaringsløsninger. Systemerne er bygget med støjsvage, integrerede søjler, søjler med motorhus eller indbyggede aktuatorer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os