Kontakt os her
Køkkener

Løsninger til køkkener

LINAK aktuatorsystemer anvendes til højdejustering af arbejdsborde og regulering af emhætter og hylder i moderne køkkenindretning.

Moderne køkkenindretning med aktuatorløsninger

Moderne køkkener er ofte åbne og smelter sammen med stue og køkkenalrum i moderne boliger. Det stiller krav til fleksibel funktionalitet. Fleksible justeringsmuligheder efterspørges, og med de rette produkter i sortimentet kan du skille dig ud som producent. Indbygning af LINAK aktuatorer i køkkenindretningen giver en række ekstra fordele.

  • Designvenlige systemer, der er lette at installere og styre
  • Lydløse aktuatorer og kontrolbokse med lavt energiforbrug
  • Global partner med bred erfaring

Møbler med indbygget højdejustering er en stigende trend og bruges allerede mange steder i indretning af arbejdspladser. På samme måde ser vi en stigende tendens til at indbygge justeringsmuligheder i køkkenindretningen. Familiens medlemmer i alle aldre kan indstille en behagelig arbejdshøjde, når de skal arbejde i køkkenet, og det giver også en bedre ergonomi for den enkelte person, når køkkenbordet kan indstilles til en optimale højde i forhold til den opgave, der skal laves. Med justerbart interiør bliver køkkenet multifunktionelt og mere anvendeligt. LINAK aktuatorsystemer bruges til at justere køkkenøer, emhætter og skabe, og de er ideelle til mobile justerbare sideborde.

Frie hænder i designet med kompakte aktuatorløsninger
Det kompakte design og LINAK Plug & Play™ samling gør vores aktuatorsystemer lette at integrere i køkkenet uden at forstyrre designet. Du har stadig frit spil med hensyn til designet og kan tilbyde innovative køkkener med multifunktionsløsninger, som udnytter pladsen optimalt.

Robuste, støjsvage og miljøvenlige justeringsløsninger
LINAK har fokus på miljøvenlig boligindretning. De fleste af vores produkter til køkkener er PVC-fri, støjsvage og med lavt energiforbrug. Vores lavenergiløsning hedder LINAK® ZERO™. Med vores lavenergiteknologi er strømforbruget ved standby kun 0,1W. Derudover gennemgår LINAK aktuatorer omfattende test for at sikre en høj driftsikkerhed og lang levetid - ideelt til grønne og holdbare køkkenløsninger. 

En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse
I over 30 år har LINAK udviklet aktuatorer og systemløsninger, der giver bedre livskvalitet til både kunder og slutbrugere. Med LINAK får du en partner med bred erfaring og markedsviden, designeksperter og dygtige ingeniører. Du skal blot fortælle, hvad du har brug for.

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Fokus på køkkener

Tag dit køkken til det næste niveau Kun fantasien sætter grænser for, hvordan elektrisk justering kan lette arbejdet i fremtidens køkkener.

Baselift - ergonomi møder innovation

Baselift er en kompakt enhed, der bruges til højdejustering af køkkenelementer, skabe, diske og skranker.

Bring bevægelse ind i køkkenet

En sund arbejdsstilling er vigtig i alle vores daglige aktiviteter, både hjemme og på arbejde. LINAK har udviklet Baselift til højdejustering af køkkenborde.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os