Kontakt os her
Teknologi & trend

ZERO™ standby technology til arbejdspladserne

LINAK ZERO™ technology sikrer et imponerende lavt strømforbrug ved standby på justerbare kontorborde, arbejdsstationer og køkkenelementer på kun <0.1W – så CO₂-udledningen reduceres til et absolut minimum.

ZERO™ Technology - teknologi og trends
Den øgede opmærksomhed på klimaforandringerne og deres effekt har også sat fokus på elektrisk udstyrs strømforbrug ved standby og den CO₂-udledning, det bevirker. 

LINAK har udviklet ZERO™ Technology til de fleste af vores kontrolbokse, og teknologien sætter nye standarder for, hvad vi betragter som et bæredygtigt standbyforbrug - for eksempel ved kontorborde.

Gør en forskel og hjælp klimaet
Når borde og arbejdsstationer skal kunne køre, så snart der trykkes på knappen, er det nødvendigt med minimal strømforsyning ved standby. Med vores ZERO™ Technology kan strømforbruget ved standby typisk reduceres til kun 0,1W. Alle kontrolbokse til kontorborde, arbejdsstationer, køkkenelementer, diske, skranker og mediestandere er udstyret med ZERO som standard.

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os