Borde

Tekniske arbejdsstationer

LINAK aktuatorer bruges til driftsikker justering og indstilling af tekniske arbejdsstationer - f.eks. arbejdsstationer med mange skærme til finanssektoren og kontrolrum.

Se video
Tekniske arbejdsstationer

Aktuatorløsninger til tekniske arbejdsstationer

Moderne virksomheder investerer i stigende omfang både tid og penge i det tekniske personale. Ud over grundig uddannelse og dyrt udstyr, kræver de robuste arbejdsstationer - som ofte er bemandet i døgndrift - specialudviklede og tilpassede justeringsløsninger. Med elektriske aktuatorsystemer fra LINAK indbygget i designet opnår du en række attraktive fordele på markedet.

  • Et omfattende testprogram giver garanti for driftssikre aktuatorer
  • Fleksible systemer, der er lette at integrere
  • Global partner med global erfaring

Alle, der beskæftiger sig med ergonomi, jobtilfredshed og produktivitet bør kende til de åbenlyse fordele ved elektriske højdejusterbare kontorborde og arbejdsstationer. Det kan være kontroltårnet i en lufthavn, alarmcentralen eller monitorborde til finanssektoren - alle steder er medarbejderne afhængige af at være 100% fokuserede i mange timer ad gangen. Derfor skal ergonomien være i orden, og med LINAK aktuatorer kan borde og arbejdsstationer justeres efter den enkelte medarbejders behov og præferencer.

Grundigt testede og driftssikre aktuatorer
Alle produkter fra LINAK gennemgår en række strenge test, før de forlader fabrikken. Vi skal sikre, at vi opfylder certificeringsstandarderne, og for dig giver det sikkerhed for, at vores  aktuatorer fungerer fejlfrit i mange år - helt uden behov for vedligehold.

Design af specialiserede arbejdsstationer
Vi tilbyder et bredt produktudvalg, hvor alle dele er designet til at passe sammen, så LINAK aktuatorsystemerne bliver ekstremt lette at integrere i dine produkter. Vi kan levere aktuatorer i stort set alle størrelser og søjler i forskelligt design, så du kan indbygge trinløs, præcis og støjsvag justering i arbejdsstationerne til dine kunder.

En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse
Der er ikke to markeder, der er ens. På samme måde er alle kunder forskellige. Gennem mere end 30 år har LINAK udviklet lineære aktuatorløsninger, og i dag dækker vores omfattende produktportefølje et bredt udvalg af produkter til arbejdsstationer. LINAK indgår gerne i tæt partnerskab med dig og tilbyder sin ekspertise og kundeviden globalt. 
 
Læs mere
Systemer til tekniske arbejdsstationer

Filer

Arbejdsstationer i kontrolrum

LINAK elektriske aktuatorsystemer til arbejdsstationer i kontrolrum gør det hurtigt og let at indstille arbejdspladsen ved medarbejderskift, så medarbejderne altid har en korrekt arbejdsstilling.

Skærmborde

LINAK elektriske aktuatorsystemer til skærmborde med hurtig og enkel justering. Bordene kan tilpasses, så de passer præcis til den enkelte bruger.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring

Med PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring får dit bord en lang levetid. Læs mere om de situationer, hvor du sætter pris på at have PIEZO på dit bord.

Miljøvenlige kriterier - PVC-frie produkter

Der er alternativer til materialer, der indeholder PVC. Læs om, hvorfor vi har indført miljøvenlige kriterier og tilbyder PVC-frie løsninger.

Løsninger til borde

LINAK tilbyder trinløs og støjsvag højdejustering af forskellige typer af kontorborde og arbejdsstationer - både som separate løftesøjler og som komplette stelløsninger.

Læs mere

Systemer til tekniske arbejdsstationer

Tekniske arbejdsstationer omfatter monitorborde, arbejdsstationer i kontrolrum og medicinske arbejdsstationer. Driftsikkerhed, sikkerhed og høj løftekapacitet er et krav ved de fleste tekniske arbejdsstationer, og LINAK tilbyder flere systemløsninger, der bygger på: In-line søjler, søjler med motorhus og indbyggede aktuatorer.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.