Kontakt os her
Kontorborde

Løsninger til borde

LINAK tilbyder trinløs og støjsvag elektrisk højdejustering af forskellige typer af kontorborde og arbejdsstationer - både som separate løftesøjler og som komplette stelløsninger.

Intelligente aktuatorløsninger til arbejdsborde

Globalt er der stigende fokus på korrekt ergonomi på arbejdspladsen. Det gælder især jobtyper, hvor medarbejderen sidder eller står stille det meste af dagen. Flere videnskabelige undersøgelser har vist, at hyppige skift af arbejdsstilling i løbet af dagen giver sundere medarbejdere, der er mere produktive gennem hele arbejdsdagen. Det har ledelsen fuldt fokus på i mange ansvarlige virksomheder, og derfor vælger man at installere højdejusterbare kontorborde og/eller arbejdsstationer til medarbejderne. En LINAK aktuatorløsning giver blandt andet følgende fordele:

  • Fleksibelt design, der er ekstremt let at installere
  • Trinløs parallelkørsel og ultra støjsvag løsning
  • Driftsikre aktuatorløsninger fra en erfaren partner

Stationære arbejdsstillinger forekommer i mange forskellige typer job. Nogle medarbejdere sidder ved et kontorbord, og andre står op hele dagen ved en teknisk eller industriel arbejdsstation. Målet er dog det samme for alle medarbejdere - at være så produktive som muligt hele dagen samt sunde og raske gennem et helt arbejdsliv. Løftesøjler fra LINAK giver medarbejderne de nødvendige muligheder for at højdejustere eller vippe arbejdsbordet for at opnå den ergonomisk korrekte arbejdsstilling.

Tilpassede Plug & Play løsninger
Designet af kontorborde spiller en helt afgørende rolle. Industrielle arbejdsstationer skal være pålidelige og med en høj løftekapacitet, hvorimod tekniske arbejdsstationer kræver koordinering af flere funktioner mellem aktuatorerne. Med et bredt produktudvalg kan LINAK opfylde de fleste kundebehov, og vi leverer modulopbyggede elektriske løsninger og komplette stelløsninger med LINAK® Plug and Play™ installation til alle typer arbejdsstationer.

Trinløs justering uden støj
Mange arbejdsstationer er besat døgnet rundt af medarbejdere i skiftehold. I kontormiljøer deler flere medarbejdere måske et bord i løbet af arbejdsdagen. Der er ikke to mennesker, der er ens, og efterspørgslen på fleksible bordløsninger stiger. Med moderne aktuatorteknologi kan du tilbyde trinløs og næsten lydløs justering af udstyret med logiske betjeninger og intelligent software, der er let at ændre og tilpasse. Gevinsterne er optimal ergonomi, øget produktivitet og gladere medarbejdere. 

Vælg en driftsikker aktuatorløsning fra en pålidelig partner
Alle produkter fra LINAK gennemgår en række strenge test, før de sættes i drift. Det sikrer en høj driftsikkerhed og lang levetid for kundens produkt - helt uden behov for vedligehold. Med over 30 års erfaring inden for elektriske lineære aktuatorer og løftesøjler, kan vi tilbyde dig markedets bedst kvalificerede service og produktudvikling. Vi er repræsenteret overalt på kloden - LINAK er altid i nærheden med et godt markedskendskab. 

 
Moving is Living play-icon

Moving is Living

Rejs dig op for din sundhed play-icon

Rejs dig op for din sundhed

Kvinde står ved et hæve-/sænkebord med LINAK produkter. play-icon

Bedre sundhed med hæve-/sænkeborde

Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning play-icon

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning

Kontormedarbejder, der står ved et højdejusterbart bord udstyret med 3-trins LINAK High-speed løftesøjle play-icon

DL PLUS™ High-speed løftesøjler

Se videoen om DL PLUS designet af løftesøjler play-icon

DL PLUS™ løftesøjler - designet til at inspirere

play-icon

DPG bordbetjeninger – designet til at skabe adfærd

Filer

Desk Frame 1 brochure

Oplev LINAK konceptet ‘Desk Frame 1’ - en komplet stelløsning til højdejusterbare kontorborde - alt du behøver for at bygge dit hæve-/sænkebord. Løsningen består af tre elementer: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (indeholdende søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Fødder.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En investering, der giver mening for både arbejdsgiver og medarbejdere.

Anti-kollisionsløsninger til kontorborde

Beskyt dit elektriske hæve-/sænkebord mod potentielle skader, både når det kører op og ned. Bliv klogere på anti-kollisionsløsningerne fra LINAK.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os