Kontorborde

Løsninger til borde

LINAK aktuatorsystemer bruges til trinløs og støjsvag højdejustering af forskellige typer borde - f.eks. kontorborde og tekniske og industrielle arbejdsstationer.

Løsninger til borde

LINAK aktuatorsystemer bruges til trinløs og støjsvag højdejustering af forskellige typer borde - f.eks. kontorborde og tekniske og industrielle arbejdsstationer.

Intelligente aktuatorløsninger til arbejdsborde

Globalt er der stigende fokus på korrekt ergonomi på arbejdspladsen. Det gælder især jobtyper, hvor medarbejderen sidder eller står stille det meste af dagen. Flere videnskabelige undersøgelser har vist, at hyppige skift af arbejdsstilling i løbet af dagen giver sundere medarbejdere, der er mere produktive gennem hele arbejdsdagen. Det har ledelsen fuldt fokus på i mange ansvarlige virksomheder, og derfor vælger man at installere højdejusterbare kontorborde og/eller arbejdsstationer til medarbejderne. En LINAK aktuatorløsning giver blandt andet følgende fordele:

  • Fleksibelt design, der er ekstremt let at installere
  • Trinløs parallelkørsel og ultra støjsvag løsning
  • Driftsikre aktuatorløsninger fra en erfaren partner

Stationære arbejdsstillinger forekommer i mange forskellige typer job. Nogle medarbejdere sidder ved et kontorbord, og andre står op hele dagen ved en teknisk eller industriel arbejdsstation. Målet er dog det samme for alle medarbejdere - at være så produktive som muligt hele dagen samt sunde og raske gennem et helt arbejdsliv. Aktuatorsystemerne fra LINAK giver medarbejderne de nødvendige muligheder for at højdejustere eller vippe arbejdsbordet for at opnå den ergonomisk korrekte arbejdsstilling.

Tilpassede Plug & Play løsninger
Designet af kontorborde spiller en helt afgørende rolle Industrielle arbejdsstationer skal være pålidelige og med en høj løftekapacitet, hvorimod tekniske arbejdsstationer kræver koordinering af flere funktioner mellem aktuatorerne. Med et bredt produktudvalg kan LINAK opfylde de fleste kundebehov, og vi leverer modulopbyggede aktuatorsystemer med LINAK® Plug and Play™ installation til alle typer arbejdsstationer.

Trinløs justering uden støj
Mange arbejdsstationer er besat døgnet rundt af medarbejdere i skiftehold. I kontormiljøer deler flere medarbejdere måske et bord i løbet af arbejdsdagen. Der er ikke to mennesker, der er ens, og efterspørgslen på fleksible bordløsninger stiger. Med moderne aktuatorteknologi kan du tilbyde trinløs og næsten lydløs justering af udstyret med logiske betjeninger og intelligent software, der er let at ændre og tilpasse. Gevinsterne er optimal ergonomi, øget produktivitet og gladere medarbejdere. 

Vælg en driftsikker aktuatorløsning fra en pålidelig partner
Alle produkter fra LINAK gennemgår en række strenge test, før de sættes i drift. Det sikrer en høj driftsikkerhed og lang levetid for kundens produkt - helt uden behov for vedligehold. Med over 30 års erfaring inden for elektriske lineære aktuatorer kan vi tilbyde dig markedets bedst kvalificerede service og produktudvikling. Vi er repræsenteret overalt på kloden - LINAK er altid i nærheden med et godt markedskendskab. 

 

Videoer

play-icon

LINAK DESKLINE avanceret produktion

play-icon

Moving is Living

play-icon

Rejs dig op for din sundhed

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Fokus på skriveborde

Kontorborde med elektrisk justering passer til dynamiske arbejdspladser og fremtidens arbejdsformer.

"Move" brochure

Et lille hæfte om, hvorfor det er en god ide at bruge et hæve-sænkebord.

PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring

Med PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring får dit bord en lang levetid. Læs mere om de situationer, hvor du sætter pris på at have PIEZO på dit bord.

Bliv mobil

Gør udstyret mobilt med BA001 batteripakke. Læs mere om mobile løsninger i brochuren.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.