Borde

Industrielle arbejdsstationer

LINAK aktuatorsystemer sikrer en glidende og driftsikker højdejustering af samle- og pakkeborde samt forskellige typer arbejdsbænke.

Se video
Industrielle arbejdsstationer

Aktuatorsystemer til industrielle arbejdsstationer

Øget fokus på ergonomi får mange virksomheder til at undersøge mulighederne for at designe arbejdsstationer, der minimerer belastningen på medarbejderne. Sygefravær på grund af ryglidelser eller andre arbejdsbetingede sygdomme koster dyrt og får virksomhederne til at lede efter løsninger, så de kan opretholde effektiviteten og tilbyde attraktive jobs til medarbejderne. Fleksibel indstilling af arbejdsstationer er en vigtig parameter i løsningen. Med LINAK aktuatorsystemer kan arbejdsstationerne indstilles præcist, og samtidig får man en række andre fordele.

  • Grundigt testede aktuatorer med lang levetid
  • Innovative og stabile løsninger med parallel kørsel
  • En global partner med over 30 års erfaring

Højdejusterbare arbejdsstationer kan give medarbejderne en bedre arbejdsergonomi. De kan også forbedre LEAN-processerne på samle- og pakkelinjer og forbedre sikkerheden ved ESD-arbejdsbænke (Electrostatic Discharge). LINAK aktuatorer sikrer en jævn justering af stort set alle typer industrielle arbejdsstationer ved at gøre det muligt at hæve og sænke bordplader og justere værktøjernes position.

Robuste og testede aktuatorer
Alle produkter fra LINAK gennemgår omfattende test, før de forlader vores fabrikker. Formålet er at sikre en lang levetid, og at de opfylder alle certificeringskravene. Som standard kræver moderne elektriske aktuatorer intet vedligehold. Industrielle arbejdsstationer er ofte i drift døgnet rundt, og fejlfri funktion er lige så vigtig som en nedetid tæt på nul.

Trinløs indstilling med stabile søjler
Når arbejdsstationer i industrien betjenes af skiftehold, er medarbejderne af forskellig højde og drøjde. Personlig indstilling af arbejdsstationerne sikrer en optimal ergonomi. LINAKs omfattende produktudvalg rummer muligheder for at designe arbejdsstationer til alle formål. Vores aktuatorer har en høj stabilitet, og systemerne sikrer trinløs justering ved lavt støjniveau. 

En global partner med stor erfaring
I over 30 år har LINAK løbende udvidet og udviklet produktudvalget og opbygget en unik global markedsviden. Samtidig indgår vi altid i partnerskaber med stor ydmyghed og lytter til vores samarbejdspartnere. LINAK tilbyder i dag avancerede elektriske aktuatorsystemer med avancerede funktioner såsom ZERO™ Technology (<0.1W strømforbrug ved standby) og PIEZO™ kollisionssikring

 
Læs mere
Systemer til industrielle arbejdsstationer

Filer

Samleborde

LINAK elektriske aktuatorer til samleborde er kraftige og bruger samtidig mindre strøm end andre justerbare løsninger.

Pakkeborde

LINAK elektriske aktuatorsystemer til pakkeborde og -udstyr gør det muligt hurtigt og let at justere bordet ved forskellige pakkestørrelser og til forskellige medarbejdere.

ESD-arbejdsbænke

LINAK elektriske aktuatorsystemer til ESD-arbejdsbænke er designet til fuld ESD-beskyttelse.

Postsorteringsborde

LINAK elektriske aktuatorsystemer til postsorteringsborde er designet til tung belastning og hårdhændet behandling.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring

Med PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring får dit bord en lang levetid. Læs mere om de situationer, hvor du sætter pris på at have PIEZO på dit bord.

Miljøvenlige kriterier - PVC-frie produkter

Der er alternativer til materialer, der indeholder PVC. Læs om, hvorfor vi har indført miljøvenlige kriterier og tilbyder PVC-frie løsninger.

Løsninger til borde

LINAK tilbyder trinløs og støjsvag højdejustering af forskellige typer af kontorborde og arbejdsstationer - både som separate løftesøjler og som komplette stelløsninger.

Læs mere

Systemer til industrielle arbejdsstationer

Samleborde, pakkeborde og ESD-arbejdsbænke er gode eksempler på arbejdsstationer, hvor et lineært aktuatorsystem kan give en række fordele. Testede løsninger i form af systemer med in-line søjler, søjler med motorhus eller indbyggede aktuatorer.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.