Kontakt os her
Case story

MZR forbedrer ergonomi på værksted ved at genopfinde den traditionelle arbejdsbuk

Produktionsfaciliteterne udvikler sig hurtigt og kræver fleksible, funktionelle og ergonomiske arbejdsstationer, der passer til den enkelte. MZR, en virksomhed med base i det vestlige Frankrig, har specialiseret sig i udvikling af ergonomisk produktionsudstyr til industrien, der ikke kun tilpasser sig operatørerne, men også forbedrer den generelle produktivitet. Da de udviklede deres elektriske arbejdsbuk, valgte de elektriske løftesøjler fra LINAK.

MZR’s elektriske arbejdsbuk, e-tréteaux, med 4 robuste elektriske LINAK® DL2 løftesøjler.

MZR leverer mobilt, eldrevet løfte- og tippeudstyr til store aktører inden for søfart og industriel træbearbejdning . Dette udstyr giver operatørerne mulighed for at udføre en række opgaver såsom at stramme skruer og male emner, samtidig med at de opretholder korrekte arbejdsstillinger. Desuden gør udstyret det muligt at flytte tunge og store genstande i produktionshaller, selv hvis pladsen er trang.

Siden virksomhedens start i 2006 har Frédéric Mazoyer, grundlægger og CEO, besøgt sine kunders fabrikker for at se på forholdene og processerne på den enkelte arbejdsplads, med henblik på at identificere ergonomiske problemer. På baggrund af sine iagttagelser og tilbagemeldinger fra kunderne udvikler MZR nyt ergonomisk udstyr til at løse disse udfordringer.

 

Højdejusterbar arbejdsbuk med elektriske løftesøjler fra LINAK®

Konceptet med en elektrisk arbejdsbuk opstod, da Frédéric bemærkede den udbredte brug af traditionelle bukke på forskellige værksteder. Desværre var designet af disse bukke ikke tilstrækkelig ergonomisk, da de ikke var beregnet til medarbejdere af forskellig højde, hvilket førte til fysisk overbelastning.

Denne erkendelse har sat gang i den revolutionerende idé bag e-tréteaux – en elektrisk arbejdsbuk, der gør det nemt at arbejde i en ergonomisk korrekt højde takket være integrerationen af løftesøjler til højdejustering fra LINAK.

e-tréteauxer designet til værksteder og er en del af det elektriske, ergonomiske udstyr, der forbedrer operatørernes daglige arbejdsrutiner. Den elektriske arbejdsbuk er en let arbejdsstation med en robust stålkonstruktion og er udstyret med fire solide LINAK DL2 løftesøjler, hver med en løftekapacitet på 1500N, der samlet kan bære og løfte op til 300 kg.

Nærbillede af LINAK® DPF betjeningspanel på MZR’s elektriske arbejdsbuk, e-tréteaux.

Operatørerne kan justere højden på arbejdsbukken ved hjælp af LINAK DPF betjeningspanelet, der også har en hukommelsesfunktion til lagring af favoritpositioner.

Frédéric understreger, at løftesøjlerne er nemme at integrere med plug-and-play-installation og et minimalt antal kabler. Med MZR’s krav til hastighed og slaglængde er DL2 søjlerne det perfekte match til applikationen. Desuden gør søjlerne det muligt for op til fire bukke at løfte genstande samtidigt.

Med lanceringen af e-tréteaux har MZR genopfundet den traditionelle arbejdsbuk, der giver operatørerne en robust og mobil materialehåndteringsbase med optimale ergonomiske arbejdshøjder.

 
 

Langsigtet samarbejde

MZR’s valg af LINAK løftesøjler til e-tréteaux var oplagt. De to virksomheder har haft et yderst godt samarbejde i mange år, og LINAK produkter indgår i mange forskellige applikationer, f.eks. industrielle borde og samleudstyr.

Læs endnu en case story om LINAK aktuatorer i et MZR samlebord.

Læs mere om vores løftesøjlesystemer til ergonomiske arbejdsbænke og andre arbejdsstationer.

Mand, der arbejder ved en elektrisk arbejdsbuk, e-tréteaux, med 4 LINAK® DL2 løftesøjler.

 
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os