Kontakt os her
Køkkener

Sideborde til køkkener

LINAK løftesøjler bruges til trinløs bevægelse og enkel højdejustering af sideborde og spisepladser i moderne køkkener.

Køkkenindretning - sideborde

Aktuatorer til regulerbare bordplader i køkkenet

Køkkenet smelter sammen med boligens øvrige rum - især spise- og opholdsstue. Familierne ønsker at tilbringe al deres sparsomme fritid sammen, og køkkenet er blevet hjemmets naturlige samlingspunkt. Det stiller øgede krav til fleksibilitet og funktion. Ved at integrere LINAK aktuatorløsninger i køkkenets bordplader kan de reguleres trinløst i højden, og samtidig får man flere andre intelligente fordele:

  • Unikke løsninger til intelligente boligkoncepter
  • Støjsvag regulering, der er let at indbygge
  • En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse

Aktuatorerne er støjsvage, driftssikre og integreres uden at forstyrre det overordnede design. Det er nogle af de primære parametre for producenterne, når der skal indbygges reguleringsmuligheder i køkkenindretningen. LINAK tager højde for alle kravene i vores trinløse og betjeningsvenlige justeringsløsninger til bordplader til køkkener.

Unikke, intelligente og pladsbesparende køkkenløsninger
Med indbygning af LINAK løftesøjler i sideborde til køkkener får dine kunder et multifunktionelt køkken. Bordpladen kan køres op, så den bliver en forlængelse af køkkenbordet, eller sænkes til passende spisebordshøjde. Det er en pladsbesparende løsning, og vælger man en model med batteri, bliver løsningen også mobil.

Støjsvage aktuatorer, der er lette at montere
I LINAK systemerne passer alle komponenter sammen på tværs af produktsortimentet. Det kompakte design gør enhederne lette at montere - uden at de forstyrrer designet. Den elegante integration omfatter også en intuitiv betjening indbygget i bordpladen.

Global partner med indgående markedskendskab
Gennem mere end 30 år har LINAK udviklet og forfinet aktuatorløsningerne. I kraft af den globale tilstedeværelse har vores virksomhed opbygget en bred teknologisk ekspertise og et indgående markedskendskab. På baggrund af vores omfattende program af gentagne test har vi udviklet produkter fremstillet af de bedste komponenter og materialer. Kvalitet og driftsikkerhed.

Læs mere
Systemer til sideborde

Filer

Fokus på køkkener

Tag dit køkken til det næste niveau Kun fantasien sætter grænser for, hvordan elektrisk justering kan lette arbejdet i fremtidens køkkener.

Bring bevægelse ind i køkkenet

En sund arbejdsstilling er vigtig i alle vores daglige aktiviteter, både hjemme og på arbejde. LINAK har udviklet Baselift til højdejustering af køkkenborde.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Løsninger til køkkener

LINAK aktuatorsystemer anvendes til højdejustering af arbejdsborde og regulering af emhætter og hylder i moderne køkkenindretning.

Læs mere

Systemer til sideborde

På baggrund af den stigende efterspørgsel hos kunderne tilbyder LINAK en serie af specialudviklede søjlesystemer til fleksible sideborde til moderne køkkener. Alt efter de konkrete behov og det overordnede design kan systemerne omfatte integrerede søjler eller søjler med motorhus.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os