Kontakt os her
Køkkener

Justerbare arbejdsborde

LINAK Baselift™ aktuatorsystemerne sikrer en trinløs og ergonomisk korrekt højdeindstilling af arbejdsborde i moderne køkkener.

Køkkener - justerbare arbejdsborde

Baselift™ aktuatorløsninger til arbejdsflader og borde i køkkener

I boligen smelter køkkenet sammen med opholdsrummene, og det er en trend, vi ser overalt i verden. De moderne familier vil gerne tilbringe tiden sammen, og køkkenet bliver ofte kernen i hjemmet og familiens samlingspunkt. Det kræver mere fleksible løsninger, hvor familiemedlemmer af forskellig alder og højde kan bruge indretningen og indstille bordplader og andre elementer til den optimale arbejdshøjde. Ved at vælge LINAK til partner i udviklingen af ergonomiske løsninger til moderne køkkener får du en række fordele:

  • Frie designmuligheder med systemer, der er enkle at integrere
  • Markedets førende, holdbare aktuatorløsninger
  • En erfaren partner med global ekspertise

Det øgede fokus på ergonomi på arbejdspladserne smitter af på den private bolig. Store og åbne køkkener er populære, hvor hele familien kan løse dagens opgaver og lave mad sammen, og det kræver nytænkning i indretningen. Man kan ikke længere tale om én korrekt arbejdshøjde ved køkkenbordet, når alle i familien skal kunne være med. Med det unikke og innovative LINAK Baselift™ system kan alle i familien indstille bordet til den optimale højde.

Frihed i designet med systemer, der er lette at integrere
LINAK produkterne er kendetegnet ved et kompakt design og få ledninger, og de er lette at integrere pænt i designet af moderne køkkenløsninger. LINAK Baselift™ systemet til højdeindstilling har eksempelvis kun synlig betjening, og der er ingen forstyrrende elementer i køkkenets design. Det er stadig muligt frit at bruge standard skabe, og løsningen stjæler ikke kostbar opbevaringsplads fra køkkenets ejer.

Bliv markedsleder med testede aktuatorer
Alle produkter fra LINAK bliver testet grundigt, før de sendes på markedet. På den måde minimerer vi behovet for vedligehold, så det er tæt på nul, og udstyret får en markant længere levetid. Med en LINAK Baselift løsning kan arbejdsfladerne i køkkenet justeres trinløst, og indstillingen foretages med den diskret indbyggede betjening eller Desk Control™ appen.

Global partner med 30 års erfaring
I over 30 år har LINAK arbejdet med at videreudvikle den elektriske lineære aktuatorteknologi. LINAK optimerer løbende produkternes kvalitet med hensyn til driftsikkerhed, holdbarhed, støjniveau, integrationsvenlighed, PVC-Fri materialer og lavt strømforbrug, og vi sætter en ære i at sætte nye standarder for markedet. LINAK er etableret overalt i verden, og vi tilbyder service, support og levering næsten alle steder på kloden. 

Læs mere
Systemer til justerbare arbejdsborde

Filer

Baselift - ergonomi møder innovation

Baselift er en kompakt enhed, der bruges til højdejustering af køkkenelementer, skabe, diske og skranker.

Bring bevægelse ind i køkkenet

En sund arbejdsstilling er vigtig i alle vores daglige aktiviteter, både hjemme og på arbejde. LINAK har udviklet Baselift til højdejustering af køkkenborde.

Fokus på køkkener

Tag dit køkken til det næste niveau Kun fantasien sætter grænser for, hvordan elektrisk justering kan lette arbejdet i fremtidens køkkener.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Løsninger til køkkener

LINAK aktuatorsystemer anvendes til højdejustering af arbejdsborde og regulering af emhætter og hylder i moderne køkkenindretning.

Læs mere

Systemer til justerbare bordplader

Ved design af højdejusterbare bordplader til køkkener til private boliger stilles der krav om specialsystemer, der ikke optager opbevaringsplads eller forstyrrer køkkenets designudtryk. Til det formål har LINAK udviklet Baselift™ systemet – en unik højdejusteringsløsning til justerbare køkkenapplikationer.

Videoer om justerbare arbejdsborde

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til justerbare bordplader og arbejdsflader. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

LINAK Baselift - innovativ ergonomi play-icon

LINAK Baselift - innovativ ergonomi

Sådan monteres et Baselift system fra LINAK i et køkken play-icon

Sådan monteres et Baselift system fra LINAK i et køkken

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os