Kontakt os her
Teknologi & trend

Vær med til at skabe PVC-Fri™ arbejdspladser

De PVC-Fri produkter fra LINAK er blandt andet kabler, kontrolbokse, søjler, aktuatorer og betjeninger – til kontorborde, arbejdsstationer og køkkenelementer.

PVC-fri - teknologi og trends
LINAK har mottoet “We improve your life”. Vi gør livet lettere for slutbrugerne ved at producere verdens bedste aktuatorsystemer til kontorborde, arbejdsstationer og køkkener - og mange andre anvendelser.

Vi har også stærkt fokus på klima og miljøhensyn. Udviklerne hos LINAK arbejder konstant på at udvikle og forbedre produkterne, så vi minimerer miljøeffekten.

Et af vores vigtige indsatsområder er, at vi prioriterer at anvende materialer, der ikke indeholder polyvinylchlorid – bedre kendt som PVC. Vi vælger andre gode alternativer i stedet. I dag er praktisk talt alle LINAK produkter til kontorborde, arbejdsstationer, køkkener og andre anvendelser PVC-fri som standard. 

PVC-fri produkter såsom kabler, kontrolbokse, søjler og aktuatorer og de fleste af vores betjeninger er mærket med LINAK PVC-Free™ logoet. På den måde giver vi producenterne mulighed for at designe mere miljøvenlige og grønne arbejdspladser til kunderne.

Vidste du det?
PVC er en plastiktype, der ofte anvendes i kabler og som belægning på elektriske komponenter. For at gøre materialet tilstrækkeligt blødt tilsættes blødgørere, hvoraf de mest almindelige er phtalater. Phtalater mistænkes for at være hormonforstyrrende, årsag til flere kroniske sygdomme og for at kunne give fosterskader. PVC skal bortskaffes separat, og det kan være dyrt, og samtidig afgiver det dioxiner ved afbrænding.

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os