Kontakt os her
Køkkener

Emhætter

LINAK aktuatorsystemer bruges til at køre emhætten op og ned i bordpladen igen, når den ikke bruges.

Emhætter

Aktuatorløsninger til emhætter

Køkkenet er blevet en integreret del af spise- og opholdsstue i moderne hjem. Det skaber behov for fleksible designløsninger til hjemmets vigtigste rum. Køkkenet bruges i dag til mange forskellige funktioner, og pladsudnyttelsen er en helt central parameter. Med LINAK aktuatorer til at køre emhætten op og ned sparer man dyrebar plads og får samtidig en række andre fordele:

  • Driftsikker og støjsvag løsning
  • Unik funktion, der er let at integrere
  • Global partner med bred erfaring

Æstetik og funktionalitet kendetegner moderne køkkendesign. Lige nu skal køkkenet være åbent - et madværksted, der er en del af spise- og opholdsstuen. En måde at optimere pladsudnyttelsen på er at skjule emhætten i køkkenbordet, når den ikke bruges. Med LINAK aktuatorsystemer kan producenterne tilbyde bevægelige emhætteløsninger.

Robuste og støjsvage aktuatorer
LINAK lineære aktuatorer er elegante, kompakte og næsten lydløse, og så er de samtidig ekstremt robuste med en lang levetid. Alle produkter testes grundigt, før de forlader fabrikken. Det sikrer produkterne en lang levetid og minimalt behov for vedligehold.

Unikke løsninger, der er lette at integrere
Med justerbare køkkenløsninger får brugerne et helt nyt koncept og mulighed for at indstille køkkenindretningen til den optimale ergonomi. Bevægelige emhætter med enkel og intuitiv betjening sikrer producenterne et forspring på markedet. LINAK har gjort løsningen usædvanligt let at integrere - uden at det ødelægger køkkenets eller bordets design. Funktionalitet og design smelter sammen i det nye og innovative køkken.

En global partner med mange års erfaring
I over 30 år har LINAK videreudviklet de elektriske lineære aktuatorer, og vi har etableret datterselskaber overalt i verden. Du får mulighed for at trække på vores skarpe ekspertise og indgående markedskendskab, når du vælger LINAK som foretrukken leverandør.

Læs mere
Systemer til emhætter

Filer

Fokus på køkkener

Tag dit køkken til det næste niveau Kun fantasien sætter grænser for, hvordan elektrisk justering kan lette arbejdet i fremtidens køkkener.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Løsninger til køkkener

LINAK aktuatorsystemer anvendes til højdejustering af arbejdsborde og regulering af emhætter og hylder i moderne køkkenindretning.

Læs mere

Videoer om emhætter

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til emhætter. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

LINAK Baselift - innovativ ergonomi play-icon

LINAK Baselift - innovativ ergonomi

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os