Kontakt os her
Komfortmøbler

Lænestole

LINAK aktuatorsystemer til lænestole er nemme at integrere i stort set ethvert design. Systemkomponenterne er små og nemme at skjule i designet. Systemet er nemmere at konfigurere end tidligere, og på den måde kan det tilpasses et unikt design. En række innovative detaljer forbedrer kvaliteten i dit bevægelsessystem markant.

Lænestol

Elektriske aktuatorsystemer til lænestole af høj kvalitet

Det er ikke en nem opgave at designe komfortmøbler som for eksempel justerbare lænestole. Kunderne stiller store krav, og stolen skal helst køre jævnt og lydsvagt i mange år. Samtidig skal stolen være nem og intuitiv at indstille, og det skal kunne gøres hurtigt. Med LINAK® aktuatorer kan du opfylde alle kundernes ønsker:

  • Kvalitetsløsning til indstilling med færre kabler
  • Hands-on konfigurationsmuligheder tilpasset dit design
  • Fuld frihed i designet - uden kompromis
 

LINAK® har næsten 20 års erfaring i at udvikle innovative bevægelsesløsninger til komfortmøbler. Det er en vanskelig opgave at optimere både design og funktion uden at skulle gå på kompromis. Men det er måske også den vigtigste disciplin at mestre for at lykkes. Vores opgave er at sørge for, at du får det mest pålidelige system i verden, og at du stadig har frihed i designet. Her kommer forklaringen.

Løs de svage punkter og fokuser på kvaliteten
Bøjede og ødelagte kabler i bevægelsessystemer er ofte grunden til, at systemet fejler eller kører ustabilt. Løsningerne fra LINAK anvender trådløs Bluetooth® teknologi til at sammenkoble bevægelsessystemet og betjeningen. Når vi fjerner kablerne i sammenføjningerne, fjerner vi samtidig et svagt punkt, og det sikrer en lang levetid på produkterne for dine kunder.

System til lænestole med mulighed for at omkonfigurere
Ikke to stole er ens i designet. Moden og tendenserne skifter hurtigt, og det afspejles i møbeldesignet. Med vores bevægelsessystemer kan du konfigurere - og omkonfigurere - aktuatorens hastighed og slaglængde efter den enkelte lænestols design. Selvom systemet er modulopbygget med mange konfigurationsmuligheder, fungerer det hele som plug & play og er utroligt nemt og intuitivt at samle.

Frie hænder i designet med usynlig bevægelsesløsning
Aktuatorsystemer til lænestole skal kunne integreres usynligt i stolens design. LINAK løsninger til lænestole består af færre dele end andre systemer, og de er ekstremt diskrete og nemme at skjule indvendigt i stolen. På den måde får dine designere helt frie hænder. 
Hvis du vil vide mere om aktuatorsystemer af topkvalitet til lænestole, er du velkommen til at kontakte os.  

 
Læs mere
LA10 og BP12

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Video af BA002 batteriboks til lænestole. Designet til opbevaring og transport med dyb dvaletilstand play-icon

Batteriboks BA002 til justerbare aktuatorsystemer til lænestole

Video af BA002 batteri til lænestole i det usandsynlige tilfælde af battericellefejl. play-icon

LINAK BA002 batteri er optimeret til lang transport- og opbevaringstid

play-icon

Konfigurer nemt aktuatorerne til lænestolen på stedet

play-icon

Minimer kvalitetssager i elektrisk justerbare lænestole

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Aktuatorsystemer til lænestole

Læs mere om vores pålidelige aktuatorsystemer til justerbare lænestole med trådløs betjening. Vi har lavet en undersøgelse for at sikre, at systemet tilgodeser hele værdikæden.

Anvendelser til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan justeres behageligt.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os