Kontakt os her
Komfortmøbler

Anvendelser til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan justeres behageligt.

Elektriske aktuatorer gør kvalitetsmøbler endnu bedre

Der er en tydelig tendens til at indbygge flere justeringsmuligheder i komfortmøbler - både til boliger, hotelværelser og loungeområder. Forbrugerne vil have møbler, der er behagelige og indbyder til afslapning efter en travl dag. LINAK hjælper dig med at gøre dine komfortmøbler justerbare, bedre og mere intuitive at bruge. Med en løsning fra LINAK får du:

  • Driftsikre og stærke systemer med høj komfort
  • Et bredt sortiment med utallige muligheder
  • En global partner med over 30 års erfaring

Med vores aktuatorsystemer kan du designe møbler præcist efter kundernes ønsker og behov.

Design dine møbler med kraftige aktuatorer
Aktuatorerne fra LINAK er designet til daglig brug, og de er bygget til at holde i lang tid. Det betyder, at vores løsninger skal være stærke og driftssikre - og det har vi fokus på i både udvikling og produktion. Alle produkter gennemgår grundige test – også som system – og opfylder alle nødvendige markedsstandarder og krav. Samtidig er vores løsninger elegante, diskrete og nemme at integrere i dit møbeldesign.

En bred portefølje af produkter
Uanset om du skal bruge en kompakt løsning til en slank lænestol eller en multifunktionsløsning til en elevationsseng, så har LINAK præcis det produkt, du leder efter. Designere kan frit skabe præcis de produkter, som markedet efterspørger, og udvikle differentierede modeller og mærker. Til de miljøbevidste forbrugere kan du tilbyde løsninger med ZERO™ strømforbrug i standby.

En pålidelig og global partner med stor erfaring
LINAK har arbejdet med udvikling af elektriske aktuatorer i over 30 år. Gennem alle årene har vi løbende udvidet porteføljen med komplette systemer, herunder et bredt udvalg af betjeninger. Vi lægger stor vægt på at indgå i partnerskaber, opbygge lokal markedsviden og tilbyde effektiv support alle steder i vores globale virksomhed.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

Se videoen: LINAK aktuatorsystem til lænestole play-icon

LINAK aktuatorsystem til lænestole. Når komforten er vigtigst

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Brochure om My Recliner™ App

Brug LINAK My Recliner™ App som håndbetjening. Få mere at vide om, hvad appen tilbyder, og hvordan du tilpasser den.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os