Komfortmøbler

Løsninger til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan reguleres glidende og behageligt.

Løsninger til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan reguleres glidende og behageligt.

Elektriske aktuatorer gør kvalitetsmøbler endnu bedre

Gennem de seneste ti år er efterspørgslen efter flere justeringsmuligheder på komfortmøbler steget. Forbrugerne vil have møbler, der er behagelige og indbyder til afslapning efter en travl hverdag. Hos LINAK har vi fokus på at gøre møblerne endnu bedre og mere intuitive at bruge og på at skabe et integreret design - det skaber nemlig værdi for slutbrugeren. Med en løsning fra LINAK får du:

  • Driftsikre og stærke systemer med høj komfort
  • Et bredt sortiment med utallige muligheder
  • En global partner med over 30 års erfaring

Med LINAK aktuatorsystemer kan du designe møbler præcist efter kundernes ønsker og behov. Uanset om du ønsker et simpelt og intuitivt system med optimal komfort eller ekstra funktioner såsom håndbetjening, massage eller lys under sengen, kan  vores avancerede systemer løse opgaven. 

Suppler dit design med en kraftig aktuatorløsning
LINAK produkterne er designet til daglig brug og til at holde i hele produktets levetid. Det betyder, at løsningerne skal være stærke og driftssikre - og det har vi fokus på i både udvikling og produktion. Alle LINAKs produkter gennemgår grundige test – også som system – og opfylder alle nødvendige markedsstandarder og krav.

Et bredt produktsortiment
Uanset om du har brug for et kompakt design eller en multifunktionel løsning, har LINAK de produkter, du leder efter. Designere kan frit skabe præcis de produkter, som markedet efterspørger, og udvikle differentierede modeller og mærker. Til den miljøbevidste forbruger kan du tilbyde løsninger med ZERO™ standby strømforbrug. 

En global partner med årelang erfaring
Hos LINAK har vi fokuseret på elektriske aktuatorer i over 30 år. LINAK lægger stor vægt på at indgå i partnerskaber, opbygge lokal markedsviden og tilbyde effektiv support alle steder i vores globale virksomhed.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til elevationssenge play-icon

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til komfortsenge

LINAK - produktion i verdensklasse play-icon

LINAK - produktion i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boxmadrasser og senge med lamelbund.

Digital styring af elevationssenge - indstil sengen via mobilen

Brug en app som en ny og anderledes trådløs håndbetjening. Læs mere i brochuren om, hvad LINAK Bed Control App kan bruges til. Du kan også læse mere om, hvordan Bed Control App kan tilpasses til dit brand, og hvordan LINAK Software Development Kit kan bruges til at skræddersy appen til dine ønsker.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.