Kontakt os her
Komfortmøbler

Justerbare sofaer med maksimal komfort

Elektriske aktuatorsystemer til komfortmøbler gør det muligt at justere sofaer ved et tryk på en knap. Serieforbundet med plug and play, begrænset antal kabler og trådløs betjening betyder, at systemerne er nemme at integrere i næsten ethvert sofadesign.

Elektrisk justerbar sofa med LA10 aktuatorsystem

Elektriske aktuatorsystemer til justering af sofaer med fokus på kvalitet

Fleksible løsninger til komplekse anvendelsesområder
LINAK® aktuatorsystem til justering af komfortmøbler er det perfekte match til en applikation med mange justerbare elementer såsom en sofa. Systemets kompakte design og få kabler gør det nemt at integrere i ethvert sofadesign. En trådløs betjening giver flere monteringsmuligheder til forskellige dele af applikationen med en eller flere betjeningsmuligheder.

Løsning på gængse problemer
Et system består af op til 5 serieforbundne aktuatorer, en eller flere betjeninger og et opladerstik. Daisy chain-princippet gør det muligt at tilslutte systemet i en tilfældig rækkefølge, og fordi der ikke er behov for en kontrolboks opnås maksimal designfrihed. Hele systemet er baseret på undersøgelser og input fra flere aktører i hele værdikæden for elektriske justerbare komfortmøbler og løser de mest almindelige problemer såsom ødelagte kabler, varierende indbygningsmål og helt afladte batterier.

Optimeret batteriløsning
En af systemløsningens elementer er LINAK BA002-batteriet. Den intelligente batteriboks løser adskillige af de problemer, der kom frem i vores feltundersøgelse, navnlig kraftig afladning. Systemet bliver endnu mere attraktivt, når batteri- og opladningsmulighederne giver frihed til at placere applikationen hvor som helst.

Læs mere
LA10 og BP12

Filer

Aktuatorsystemer til lænestole

Læs mere om vores pålidelige aktuatorsystemer til justerbare lænestole med trådløs betjening. Vi har lavet en undersøgelse for at sikre, at systemet tilgodeser hele værdikæden.

Brochure om My Recliner™ App

Brug LINAK My Recliner™ App som håndbetjening. Få mere at vide om, hvad appen tilbyder, og hvordan du tilpasser den.

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Anvendelser til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan justeres behageligt.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os