Kontakt os her
Industriel automatisering

Automatisering i fødevareindustrien

LINAK aktuatorer sikrer en bedre ergonomi ved arbejdsbordet og kan bruges til at vippe og åbne låg på gryder, pander og opvaskemaskiner i industrikøkkener.

Automatisering i fødevare- og drikkevareindustri

Aktuatorløsninger øger sikkerheden i industrikøkkener

Der er stort fokus på korrekt ergonomi lige nu, og det gælder meget andet end kontorarbejdspladser. Mange timers stående arbejde ved køkkenbordet i et industrikøkken med gentagne bevægelser slider på selv den stærkeste kok. Indbygning af elektriske aktuatorer i køkkenborde og køkkenmaskiner skaber bedre arbejdsforhold på flere måder:

  • Øget sikkerhed med grundigt testede aktuatorløsninger
  • En ren løsning, der er omkostningseffektiv og enkel at installere
  • Fleksible løsninger tilpasset dine behov

Sikkerhed er den vigtigste parameter i moderne industrikøkkener med gryder, pander, fedtede håndtag og måske også glatte gulve. Aktuatorer kan bruges både til at justere højden på arbejdsfladerne til den ergonomisk korrekte højde og til at løfte og vippe varme, våde eller tunge køkkenredskaber. Elektriske aktuatorer fra LINAK løfter sikkert låg på gryder og pander, låser låg på køkkenmaskiner og sænker beholdere ned i friturestegere.

Sikre køkkener med driftsikker regulering
Aktuatorer fra LINAK har gennemgået omfattende test, der sikrer, at de fungerer fejlfrit selv under krævende forhold. Vores aktuatorer kører ufortrødent videre uanset om de udsættes for temperaturudsving, vibrationer, stød eller slag. Når arbejdsdagen er slut, klarer de let den obligatoriske rengøring. 

Både energibesparende og vedligeholdelsesvenlige
Moderne elektriske aktuatorer bruger kun strøm, når de kører. Standbyforbruget er næsten nul, og de elektriske aktuatorer er lette at installere helt uden pneumatiske eller hydrauliske slanger, pumper eller kompressorer. LINAK aktuatorerne lækker heller ikke olie eller andre forurenende stoffer, og derfor er vedligehold helt overflødig.

En fleksibel løsning tilpasset til jeres anvendelsesformål
Køkkener er forskellige. LINAK aktuatorer produceres i mange forskellige størrelser til forskellige funktioner, og løsningerne specialtilpasses til fødevare- og drikkevareindustrien i samarbejde med producenterne. LINAK er globalt repræsenteret, og vores produkter og service er altid i nærheden.
Læs mere
Lineær aktuator LA31
Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Filer

Fokus på fødevareindustrien

LINAK aktuatorer i rustfrit stål er udviklet specielt til fødevarebranchen og giver bedre fødevaresikkerhed og ergonomi.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til industriel automatisering

Aktuatorer fra LINAK sikrer en enkel, præcis og jævn bevægelse med nøjagtig læssepræcision inden for moderne industriel automatisering.

Læs mere

Videoer om automatisering i fødevare- og drikkevareindustri

Læs mere om vores elektriske aktuatorteknologi til automatisering i fødevare- og drikkevareindustrien. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os