Kontakt os her
Solafskærmning

Pergolaer til bygninger

LINAK elektriske aktuatorer kan bruges i justerbar og automatisk solafskærmning, så både du og gæsterne i caféen har det behageligt både ude og inde.

Pergolaer

Aktuatorløsninger til pergolaer

Mange oplever en presset hverdag med stigende krav om effektivitet på arbejdspladsen, og så meget desto vigtigere bliver det at kunne nyde sin fritid i fulde drag og få slappet af og ladet op. En elektrisk lineær aktuator til justering af pergolaer giver både skygge for solen og en række andre fordele:

  • En ren og miljøvenlig løsning
  • Nem at installere samt vedligeholdelsesfri
  • Testet til at køre i alle slags vejr

Uanset om terrassen bruges som arbejdssted eller til at nyde fritiden i det fri, giver det langt større udbytte af dit uderum, når pergolaen kan justeres til at skygge for solen og give læ for regnbygerne. LINAK aktuatorløsninger er ideelle til pergolaer i private boliger og på restauranter og caféer.

En ren og energibesparende løsning
Elektriske aktuatorer udleder ikke udstødningsgas og lækker ikke olie. De er næsten lydløse, og gæsterne vil sandsynligvis slet ikke bemærke dem. LINAK aktuatorer har et lavt energiforbrug og minimal CO₂-udledning.

Glem alt om tidskrævende vedligehold
Vores elektriske løsning kræver hverken slanger, pumper eller kompressor. Du kan vinke farvel til regelmæssigt vedligehold - og det er især praktisk, når aktuatorerne er placeret på svært tilgængelige steder. LINAK aktuatorer installeres med et strømkabel og et datakabel til tilslutning til styringssystemet. Intet andet! De er ekstremt enkle at installere og integrere i stort set alle typer solafskærmning - både automatiske og med fjernbetjening.

En driftssikker løsning i mange år
LINAK aktuatorer gennemgår omfattende test for at sikre en lang levetid. De er holdbare og driftssikre under alle vejrforhold. LINAK aktuatorerne fungerer med lavspænding, og det gør løsningerne mere sikre både for teknikerne og gæsterne, der nyder livet i pergolaens skygge.

Læs mere
Systemløsning med Bluetooth

Filer

Fokus på pergolaer

Pergolaer giver behagelig skygge, når solen står højt på himlen. Systemløsninger fra LINAK anvendes til hurtig og enkel styring af pergolaer til solafskærmning.

Fokus på lamelafskærmning til bygninger

Lamelsystemer til bygninger gør det let og enkelt at styre lys- og varmeindfald og skabe et bedre indeklima og bedre energieffektivitet.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til solafskærmning

LINAK aktuatorerne sikrer et lavere energiforbrug og optimerer reguleringen af indeklimaet i bygninger ved at justere pergolaer og lameller.

Læs mere

Videoer om regulering af pergolaer

Læs mere om vores elektriske aktuatorteknologi til regulering af pergolaer. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os