Kontakt os her
Solafskærmning

Løsninger til solafskærmning

LINAK aktuatorerne sikrer et lavere energiforbrug og optimerer reguleringen af indeklimaet i bygninger ved at justere pergolaer og lameller.

En aktuatorløsning giver bedre udnyttelse af solafskærmningen

I mange lande gives der skattefradrag for energibesparende forbedringer. Det motiverer bolig- og bygningsejere til at finde nye måder at sænke energiforbruget og minimere CO₂-udledningen på og samtidig sikre en optimal indendørs klimastyring. Solafskærmning med indbyggede intelligente aktuatorer i f.eks. lameller og pergolaer giver en lang række fordele:

  • Miljøvenlig og energieffektiv løsning
  • Let at installere og kræver ingen vedligehold
  • Let at integrere med bygningens administrationssystem (BMS)

Temperaturregulering i kontorbygninger og solafskærmning på caféer - det handler alt sammen om komfort. LINAK aktuatorerne sikrer en bedre komfort for cafégæsterne og medarbejderne ved at regulere solafskærmningen til den helt rigtige vinkel.

Omkostningseffektivt og med lavere CO₂-udledning
Elektriske aktuatorer har et lavt energiforbrug. Men det er ikke den eneste fordel. Aktuatorerne optimerer bygningens ventilations- og klimaanlæg og giver mulighed for automatisk justering af solindfaldet året rundt, så energiforbruget og CO₂-udledningen reduceres.

Vedligeholdelsesfrie løsninger, der er enkle at installere
En elektrisk aktuatorløsning har ingen svage punkter. Ingen vedligeholdelseskrævende slanger, pumper eller kompressorer. Derfor er løsningerne også lettere at installere. LINAK aktuatorerne leveres som plug & play, og de er lette at montere uden hjælp fra eksperter.

Integrer den intelligente løsning
LINAK aktuatorløsningerne kan integreres med de fleste andre styresystemer. De giver mulighed for at installere automatisk klimastyring og solafskærmning, så man samtidig minimerer temperaturudsvingene og sparer energi. Praktisk for mennesker og godt for miljøet.

Filer

Fokus på lamelafskærmning til bygninger

Lamelsystemer til bygninger gør det let og enkelt at styre lys- og varmeindfald og skabe et bedre indeklima og bedre energieffektivitet.

Fokus på pergolaer

Pergolaer giver behagelig skygge, når solen står højt på himlen. Systemløsninger fra LINAK anvendes til hurtig og enkel styring af pergolaer til solafskærmning.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os